Pilot Cad Timisoara– nr. 1 in cadastru si topografie !

Ai nevoie de lucrari topografice si de cadastru profesionale ?

Vrei masuratori terestre si geodezice de calitate si la cele mai mici preturi de pe piata ?

Ai nevoie de diverse documentatii pentru avizare PUZ /PUD,  de documentatii pentru dezlipiri/alipiri terenuri, pentru intabulare si radiere constructii in cartea funciara, de documentatii pentru scoaterea definitiva a terenurilor din circuitul agricol si pentru obtinerea dreptului de proprietate in baza legilor proprietatii ?

Cauti un specialist care sa iti ofere documentatii pentru obtinerea autorizatiei de construire sau diverse avize-documentatii pentru rectificari suprafete din cartea funciara, documentatii intabulare titluri de proprietate, documentatii pentru identificarea limitelor juridice ?

Atunci tot ceea ce iti trebuie este un partener pe masura, compania Pilot Cad din Timisoara !pilot cad

Cu 7 ani de experienta pe piata romaneasca, Pilot Cad este firma recunoscuta drept  lider in domeniul cadastrului si topografiei, serviciile oferite partenerilor de afaceri si diversilor clienti fiind la standarde europene de calitate.

Pilot Cad este locul in care si-au dat intalnire profesionistii din topografie si cadastru, responsabilitatea si promptitudinea cu care acestia preiau si finalizeaza orice proiect fiind un atuu un plus pentru compania timisoreana.

Specialistii Pilot Cad sunt mereu la dispozitia ta, oferindu-ti ori de cate ori ai nevoie consultanta tehnica de specialitate, dar si servicii cadastrale si topografice profesionale, efectuate cu aparatura performanta, de ultima generatie.

Apeland la colaborarea cu Pilot Cad din Timisoara ai garantia celor mai bune servicii privind :

  • Documentatiile pentru avizare PUZ /PUD – apartamentare, reapartamentare si subapartamentare
  • Documentatiile pentru dezlipiri/alipiri terenuri
  • Documentatiile pentru intabulare/radiere constructii in cartea funciara
  • Documentatiile pentru scoaterea definitiva a terenurilor din circuitul agricol
  • Documentatiile pentru obtinerea dreptului de proprietate in baza legilor proprietatii
  • Documentatiile pentru obtinerea autorizatiei de construire
  • Documentatiile pentru rectificari de suprafete din cartea funciara
  • Documentatiile de intabulare a titlurilor de proprietate
  • Documentatiile pentru identificarea limitelor juridice

Echipa de specialisti ai cunoscute firme timisorene iti sta la dispozitie si daca ai nevoie de :

-Trasari limite juridice imobile
-Trasari axe constructii industriale si civile
-Trasari cote proiectate
-Trasari axe cai de comunicatii
-Trasari retele edilitare conform proiecte
-Ridicari topografice, suport pentru proiectare cai de comunicatie noi si pentru reabilitarea celor existente/retele edilitare

Compania Pilot Cad din Timisoara este partenerul tau ideal daca ai nevoie de diverse servicii de intocmire a documentelor necesare pentru obtinerea autorizatie de construire.pilot cad 1

Specialistii Pilot Cad sunt mereu la dispozitia ta, mereu gata sa te ajute in cel mai scurt timp, cu toate actele de care ai nevoie.

Nu conteaza ce act iti trebuie, Pilot Cad te ajuta sa scapi de grija obtinerii documentelor necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie !

Tu le oferi profesionistilor Pilot Cad copiile de care acestia au nevoie si toate actele tale vor fi gata la termenele stabilite de comun acord.

Despre corectitudinea si profesionalismul companiei timisorene vorbeste de la sine si portofoliul clientilor sai, printre acestia enumerand doar OMV Petrom SA, Coca Cola HBC SA, primaria Municipiului Timisoara, Romtelecom SA ori Tender SA.

La Pilot Cad nu ajungi pe o lista de asteptare, cum se intampla la multe alte firme ! Toate lucrarile si proiectele tale sunt tratate cu maxima responsabilitate si promptitudine, acestea fiind finalizate la termenele stabilite.

Iar daca apar situatii speciale, cand ai nevoie de lucrari urgente, specialistii Pilot Cad se mobilizeaza si iti sta la dispozitie non-stop, demonstrandu-ti ca stiu intotdeauna sa-ti fie alaturi  in proiectele –limita.

Alege partenerul competent, responsabil, profesionist, alege Pilot Cad din Timisoara !

Pilot Cad Timisoara– nr. 1 in cadastru si topografie !

Contact:

Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Piata Sfantul Nicolae nr.12
Telefon: 0356.437.811
0751.091.235
Fax: 0356.437.811

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.