O piscina impecabila are nevoie de Free Style

Vreti sa va bucuraacoperiri piscineti de piscina dumneavoastra din interiorul proprietatii o perioada mai lunga de timp? Cum ar fi sa o puteti folosi din primavara timpurie pana toamna tarziu? Cautati o colaborare cu o companie serioasa in domeniul acoperirii piscinelor? Am pentru dumneavoastra exact ceea ce va trebuie. Compania se numeste Free Style si va ofera cele mai bune sisteme de acoperire piscine din tara, acestea fiind foarte practice, cu un design deosebit si foarte accesibile din punctul de vedere al pretului.

Compania Free Style va poate indeplini visul de a va putea bucura de piscina dumneavoastra o perioada mult mai lunga de timp, nu doar pe timpul verii. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul sistemelor de acoperiri piscine.

Care sunt avantajele de care vom beneficia cumparand un sistem de acoperire pentru piscine?

  • Aceste sisteme ajuta la pastrarea caldurii produsa de razele soarelui;
  • Impiedica pierderile de caldura, astfel eventualele costuri de incalzire vor fi foarte mici;
  • Intretinerea piscinei devine o activitate foarte usor de realizat, eliminandu-se anumite riscuri, precum frunzele ce puteau cadea in apa sau alte substante din mediul inconjurator;
  • Protejand piscina in fata mediului inconjurator se reduce si timpul necesar intretinerii ei;
  • Protejeaza piscina impotriva capriciilor vremii, in orice perioada a anului;
  • Contribuie decisiv la combaterea eventualelor accidente: caderea persoanelor, a copiilor, animalelor, etc;

Compania Free Style realizeaza aceste sisteme de acoperire tinand cont in totalitate de nevoile si cerintele clientilor, astfel ca ele pot fi realizate din profile de aluminiu sau policarbonat la standarde de calitate europene.

Compania ofera clientilor trei tipuri de sisteme de acoperire a piscinelor:

  • Sistemul Clasic. Acesta este constituit din alte trei subramuri: Sistemul Klasic ( ofera cel mai bun raport calitate / pret de pe piata, pereti din policarbonat celular, structura din aluminiu sau decor lemn si usa in peretele frontal sau lateral), sistemul Klasik Excellence (varianta de lux a sistemului anterior, prevazuta cu doua intrari, pereti din policarbonat si plexiglas si posibilitatea unui sistem de culisare pe sine) si sistemul Klasic No-Line (acesta ofera un design deosebit, functional si estetic, acoperirea gliseaza fara sine, iar peretii sunt din plexiglas);
  • Sistemul Casablanca este modelul de acoperire a piscinei care ofera cel mai inalt grad de confort, inaltimea mare permitand utilizarea optima a intregii piscine, peretii sunt din plexiglas, iar structura din aluminiu este foarte  rezistenta. Sistemul Casablanca Infinity este mai putin inalt si este realizat din aluminiu sau Carbon, peretii fiind din plexiglas perfect transparent.
  • Sistemul de acoperire tip Dallas este prevazut cu pereti din policarbonat de 8 milimetri, cu o usa frontala si laterala, iar profilele de aluminiu sunt foarte rezistente.

Sistemele de acoperire a piscinelor comercializate, montate si garantate de compania Free Styleacoperiri piscine  reprezinta solutia ideala pentru a va prelungi sezonul de baie din primavara, pana in toamna.

Date de contact:

Denumirea Firmei: Free Style;

Numar de telefon: 0740 066 835.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol foarte interesant despre sistemele de climatizare Romtest accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=3337 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.