Piscina ta are nevoie de Free Style

Vrei sa folosesti piscina nu doar pe timpacoperire piscineul verii, ci din primavara timpurie pana la sfarsitul toamnei si nu stii ce solutie sa folosesti? Inseamna ca ai nevoie de un sistem de acoperire a piscinei. Veti gasi astfel de sisteme de acoperire pentru piscine, colaborand cu firma Free Style. Dumnealor detin toate resursele necesare pentru a va furniza diferite modele de sisteme de acoperire.

Care sunt principalele avantaje ale unor sisteme de acoperire a piscinei?

  • Acestea fac posibila utilizarea piscinei pe tot parcursul anului
  • Impiedica pierderile de caldura, astfel eventualele cheltuieli pentru incalzire vor fi mai mici;
  • Simplifica foarte mult intretinerea piscinei;
  • Protejeaza impotriva poluarii provenite din mediul inconjurator;
  • Protejeaza piscina de capriciile meteorologice;
  • Impiedica eventualele accidente;

Ce beneficii veti avea colaborand cu firma Free Style, specializata in montarea si proiectarea sistemelor de acoperire a piscinelor?

Pentru ca visul dumneavoastra de a va bucura de piscina indiferent de anotimp sa fie adevarat, compania Free Style va furnizeaza o gama diversificata de sisteme de acoperire a piscinelor. Acestea sunt recomandate pentru protejarea de poluarea din mediul inconjurator si pentru mentinerea apei curate.

Sistemele de acoperire a piscinelor sunt realizate din profile de aluminiu si policarbonati la standarde de calitate europene. Cu ajutorul acestora, veti economisi timpul si banii folositi la intretinerea piscinei. Free Style ofera o gama variata de  produse pentru toate gusturile si exigentele clientilor sai.

Din gama de sisteme de acoperire a piscinelor amintim urmatoarele:

  • Sistemele Klassik;
  • Sistemele Casablanca;
  • Sistemele Dallas.

Sistemul Clasic. Acesta este constituit din alte trei subramuri: Sistemul Klasic (ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, pereti din policarbonat celular, structura din aluminiu sau decor lemn si usa in peretele frontal sau lateral), sistemul Klasik Excellence (varianta de lux a sistemului anterior, prevazuta cu doua intrari, pereti din policarbonat si plexiglas si posibilitatea unui sistem de culisare pe sine) si sistemul Klasic No-Line (acesta ofera un design deosebit, functional si estetic, acoperirea gliseaza fara sine, iar peretii sunt din plexiglas);

Sistemul Casablanca este modelul de acoperire a piscinei care ofera cel mai inalt grad de confort, inaltimea mare permitand utilizarea optima a intregii piscine, peretii sunt din plexiglas, iar structura din aluminiu este foarte  rezistenta. Sistemul Casablanca Infinity este mai putin inalt si este realizat din aluminiu sau carbon, peretii fiind din plexiglas perfect transparent.

Sistemul de acoperire tip Dallas este prevazut cu pereti din policarbonat de 8 milimetri, cu o usa frontala si laterala, iar profilele de aluminiu sunt foarte rezistente.

Asadar, daca vreti sa folositi piscina indiferent de anotimpul in care va aflati, apelati cu incredere la serviciile specialistilor firmei Free Style. Intr-un timp relativ scurt, dumnealor vor veni sa va monteze sistemul de acoperire a piscinei potrivit pentru dumneavoastra.acoperire piscine

Date de contact:

Denumirea firmei: Free Style;

Numar de telefon: 0740 066 835 sau 0744 353 539.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.