Pixuri personalizate – dalimpromo.ro

pixuri personalizate

In momentul in care a fost inventat scrisul, a inceput adevarata ascensiune a omenirii spre epoca moderna de astazi in care, din pacate, ca un revers al medaliei, tehnologia, atat de avansata, de iubita si de des folosita de milioane de oameni, a facut ca scrisul de mana sa fie din ce in mai putin pretuit.

Un studiu la nivel mondial releva ca, in cincizeci de ani, tehnica scrierii de mana va disparea in multe dintre tarile avansate, fiind inlocuita de toate dispozitivele sofisticate pe care tehnologia ni le pune la indemana: telefoane inteligente, tablete, computere, laptop-uri etc.

De aceea, a face reclama prin intermediul unor pixuri personalizate, nu poate fi decat un lucru benefic srisului de mana

            Avantajul  oferirii  de pixuri personalizate

Daca, potrivit studiilor de marketing, un produs promotional este folosit cel putin sase luni,  prin alegerea promovarii companiei prin inscriptionarea siglei pe pixuri personalizate, timpul de folosire poate creste foarte mult, proportional cu calitatea si tipul acestora. De asemenea, o firma care ofera servicii pentru publicul larg si relationeaza frecvent cu acesta, are numai de castigat din plasarea de  pixuri personalizate cu numele firmei pentru folosire.

Pentru a multumi colaboratorilor si clientilor fideli sau pentru a tinti un anumit grup, se pot oferi pixuri de la firme renumite, de cea amai buna calitate, cu mecanisme rezistente si sofisticate, prezentate in etui-uri din piele sau materiale textile pretioase, si ele la randul lor personalizate, rezultand un mod de mare clasa de a face reclama companiei. Oferirea unor pixuri personalizate Dalim Promo elegante induc parerea ca firma respectiva este una de valoare, cu oameni seriosi si profesionisti.

            Metode de personalizare

Una dintre metodele cel mai des folosite pentru personalizarea pixurilor este tampografia care permite imprimarea multi-color pe suprafete diverse, putandu-se astfel personaliza cu usurinta o gama larga de materiale promotionale.

O alta metoda de personalizare a pixurilor este gravura cu laser, prin care un fascicul laser inscriptioneaza cu mare precizie imaginile sau mesajele dorite, avand ca alternativa gravura mecanica, pentru realizarea careia se foloseste un diamant. Oricare dintre cele doua metode este aleasa pentru pixuri personalizate, rezultatul este unul de mare clasa si poate fi folosita cu succes pentru personalizarea pixurilor mai sofisticate.

Varietatea pixurilor personalizate este si ea foarte mare, plecand de la cele de plastic de unica folosinta, care pot fi introduse in pachete promotionale destinate unui public larg sau expuse in receptii, holuri sau alte locuri des circulate, pana la cele din metal, mecanice, cu diverse moduri de deschidere, imbracte in piele sau piele sintetica. De asemenea, culorile pot sa varieze, alegandu-se fie o culoare neutra, fie chiar cea care reprezinta firma, in cazul in care exista asa ceva. Forma este si ea de mai multe feluri, oferta existenta pe piata fiind foarte mare si cu modele deosebite.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.