Placari cu sticla de calitate cu Herra Design

placari cu sticla

Placarea cu sticla uneori colorata sau vopsita este un domeniu nou, inovativ in ceea ce priveste amenajarea locuintei. Sticla colorata, atunci cand placarea se face cu aceasta se foloseste mai nou cu mare succes in locul faiantei deoarece are un design modern dar si in locul lavabilei atat pe peretii exteriori cat si cei interiori.

Placarea poate sa se faca in bai dar si in zone de lucru cum ar fi bucatarii precum si in zone cu trafic intens din spatiile comerciale si cladirile de birouri , respectiv in receptii, baruri, holuri, cabinete medicale in saloanele de infrumusetare, etc.

Principalele avantaje ale placarii cu sticla constau in faptul ca luciul specific pe care il ofera sticla dau eleganta spatiului si se curata foarte usor, pentru montarea si lipirea sticlei pe perete nu este nevoie de achizitionarea si montarea rosturilor asa cum se intampla atunci cand se monteaza faianta care dealtfel se lipeste pe perete bucata cu bucata , asta comparativ cu sticla care se foloseste intr-o singura bucata, de dimensiuni mari.

In alegerea peretelui de sticla portivit trebuie sa se tina cont de faptul ca aceasta se gaseste in diverse si foarte multe culori si chiar si cu modele , ceea ce face dificila alegerea potrivita.

Aproape ca nu-si mai are rostul folosirea faiantei clasice cand se poate rezolva problema placarii atat de simplu prin utilizarea sticlei.

Sticla are o gama larga de aplicatii atat cu scop decorativ dar nu doar atat.  Se poate deasemenea folosi cu succes sticla in locul lavabilei , atat pe peretii interiori cat si pe cei exteriori.

Comparand sticla cu faianta obisnuita se poate spune ca panourile decorative pot sa contribuie la marirea vizuala dintr-o bucatarie care are dimensiuni mici si asta pentru ca sticla reflecta mult mai bine lumina si da senzatia de spatiu.

Placarea cu sticla se poate clasifica in :

  • Placare ce se face cu sticla vopsita uniform ;
  • Placarea ce se face cu sticla vopsita modern ;
  • Placarea cu print ;
  • Placarea oglinda.

Placarile cu sticla , care poate fi sticla Lacobel sau vopsita se poate face in mai multe culori si reprezinta o alternativa rapida si moderna in locul faiantei clasice deoarece pe langa rolul decorativ are si rol practic daca se ia in considerare usurinta cu care si monteaza si curata sticla dar si numarul mic de rosturi de imbinare care nu necesita chituire .

Placarea cu sticla vopsita este recomandata in special in cazul spatiilor publice sau in cele rezidentiale . Grosimea sticlei vopsite folosita in placari poate sa aiba grosimea de aproximativ 4 pana la 10 mm si se gaseste intr-o gama de culori extinsa.

Mai multe detalii in legatura cu placarea cu sticla puteti sa gasiti pe site-ul www.herradesign.ro al firmei Herra Design . Aceasta firma si produsele comercializate sunt de inalta calitate si imbina rafinamentul si eleganta cu raportul calitate/pret , reusid sa ofere clientilor ceea ce au nevoie pentru un mediu ambiant armonios. Firma are asresa de shoroom in Piatra Neamt si un reprezentant al acesteia va poate indruma oricand spre alegirile cele mai bune.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.