Placi ceramice teracota de la Biro Finart!

Compania Biro Finart are ca obiect principal de activitate fabricarea de cahle si placi ceramice teracota turnate cu o gama variata si bogata de modele si culori de o calitate la cele mai ridicate standarde. Pentru executia acestora utilizam o tehnologie avansata si materiale ecologice de exceptie provenite din Germania si Italia astfel ca produsele finite vor satisface cu succes chiar si cele mai exigente cerinte.

Pentru placi ceramice de calitate, alegeti parteneriatul cu Biro Finart!

placi ceramice teracotaBiro Finart va promite ca va veti bucura de o colaborare fructuoasa si ca veti beneficia in toate aspectele care v-ar putea interesa: calitatea produselor, preturile competitive, relatia cu personalul nostru etc.  Aceste placi ceramice teracota se pot utiliza intr-o multitudine de aplicatii, in principal in acelea care vizeaza executia de sobe si seminee. Sunt disponibile in diverse culori si modele astfel ca alegerea celor potrivite nu va fi una deloc complicata, ba dimpotriva.

Avantaje placi ceramice teracota

Aceste produse prezinta o serie de avantaje extrem de importante, de care orice client trebuie sa tina cont atunci cand le achizitioneaza:

  • au o durata indelungata de exploatare
  • sunt rezistente la ciclurile inghet-dezghet, la variatii de temperatura
  • au un aspect estetic deosebit
  • sunt usor si rapid de instalat
  • se pot achizitiona la preturi avantajoase
  • sunt disponibile in modele, dimensiuni si culori variate

Biro Finart comercializeaza placi ceramice teracota la preturi avantajoase!

Specialistii companiei noastre va intampina cu servicii de consultanta de specialitate, acestia fiind capabili sa faca fata chiar si celor mai complexe provocari avand in vedere experienta indelungata si cunostintele vaste de specialitate pe care le au in acest domeniu. Alegandu-ne ca si partener, aveti certitudinea ca solutiile primite vor fi cele mai bune, in acord cu asteptarile voastre.

Despre Biro Finart

Compania Biro Finart a fost infiintata in anul 1997 in Budapesta cu domeniul de activitate: realizarea si comercializarea obiectelor decorative din ceramica. Experienta pe care a castigat-o in operatiunile de smaltuire si prelucrare, a ajutat-o sa se extinda si sa acopere cerintele tot mai mari in ceea ce priveste subansamblele pentru sobe de teracota sau seminee. In momentul de fata, compania noastra reuseste sa satisfaca si sa proceseze un numar foarte mare de solicitari, aducand multumire tuturor clientilor care apeleaza la produsele noastre. Puteti alege din gama noastra de produse standard sau puteti opta pentru serviciile de executie la comanda a acestor placi ceramice teracota, dar nu numai.

Termenele de livrare sunt cat se poate de scurte astfel incat sa nu fiti nevoiti sa asteptati mai mult decat este nevoie.

In decursul timpului, am reusit sa dezvoltam si sa ne consolidam o pozitie care se bazeaza pe principii de calitate, seriozitate, profesionalism, incredere, comunicare, respect pentru clienti, colaboratori si angajati etc. Produsele pe care le realizam sunt rezultatul acestora, fiind adaptate diferitelor nevoi de calitate, siguranta etc.

Pentru mai multe detalii despre oferta cu care va intampinam, va rugam sa luati legatura cu specialistii companiei Biro Finart. Acestia se vor ocupa personal sa va raspunda intrebarilor si solicitarilor in cel mai scurt timp si intr-un mod eficient, mai mult decat satisfacator. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.