Plantele prasitoare au nevoie de semanatoare

semanatoare

Toate plantele prasitoare precum sfecla, nautul, castravetii, canepa, pepenii, porumbul, bumbacul, soia, floarea-soarelui si asa mai departe, au nevoie sa fie lucrate de utilaje precum semanatoarele.

Aceste semanatoare sunt destinate muncilor in agricultura, mai cu seama pentru plantele prasitoare ca cele deja enumerate, facandu-si bine treaba cu ajutorul discurilor distribuitoare pe care le poseda.

Folosind semanatoare plantele sunt culese bob cu bob sau cate doua boabe intr-un cuib, iar semanatul se poate executa pe aproape orice suprafata de teren, singura conditie fiind ca terenurile in panta sa nu fie inclinate mai mult de opt grade.

Semanatoare pentru lucrarile agricole

Pentru ca primavara incep lucrarile agricole, o semanatoare este foarte utila si binevenita la casa omului gospodar. In acet scop de plantare a diverselor seminte, unul dintre modelele comercializate pe site-ul www.tractorul.ro este tipul de semanatoare cu precizie SK 4 F ce are discuri cu ajutorl carora semintele plantelor prasitoare pot fi usor introduce in sol cu o adancime pana la cinci centimetri cu folosirea patinelor mici si pana la zece centimetri daca se utilizeaza patinele mari.

Viteza acestei semanatoare este pana la opt km pe ora, iar latimea ce poate fi semanata este de 2,8 m si se potriveste perfect cu un tractor de 45 CP in timp ce alte modele de semanatoare se pliaza bine si cu tractoare de 60 CP.

Alte tipuri de semanatoare

Tot pe site-ul mentionat pot fi gasite si alte feluri de semanatoare, unele pe patru randuri ce pot fertiliza, si acestea fiind la fel de eficiente, fiind numai bune pentru metoda boabelor in cuib sau cea  bob cu bob.

In acelasi timp, o alta gama de semanatoare disponibile este cea de utilaje folosite in pregatirea culturilor de paioase. Aceste semanatoare sunt de ultima generatie si contribuie foarte mult la muncile agricole semanand in randuri semintle orzului, ovazului sau graului indeplinind toate cerintele agrotehnice.

Tipurile de semanatoare paioase sunt astfel concepute incat sa niveleze solul peste semintele semanate. Acest lucru este posibil datorita lantului de tasare si inelelor de metal ce se afla in dotarea utilajului.

Firma cu renume comercialieaza semanatoare

Indiferent de optiunile tale in materie de semanatoare sau alte utilaje agricole, poti fi sigur ca pe site-ul www.tractorul.ro gasesti solutii foarte bune, toate tipurile comercializate fiind create dupa cea mai noua tehnologie si cu materiale de buna calitate.

Asadar, fie ca alegi semanatoare foioase, fie ca alegi semanatoare pentru alte plante prasitoare, indiferent de lucrarile care urmeaza a fi executate, cu aceste utilaje nu vei da gres, ci din contra, te vei convinge ca ai facut, poate, cea mai buna alegere. Nicicand nu a fost mai simplu de atat sa alegi si sa comanzi utilajele necesare lucrarilor culturii tale.

Desigur, pentru a te convinge mai bine de avantaje, intra pe site si afla mai multe detalii si oferte pentru felul de semanatoare dorite.

Semanatoare pentru lucrari eficiente in domeniul agricol. Nu a fost niciodata mai simplu sa cultivi semintele plantelor preferate pe aproape orice fel de teren.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.