Plase insecte – o necesitate

plase insecte

Plasele de insecte au devenit o adevarat necesitate pentru noi toti.

Cu totii stim ca e deranjant sa vrem sa avem racoare  in serile calde de vara, dar sa putem sa ne-o permitem din cauza faptului ca ne este teama sa deschidem geamul pentru ca vor intra tantarii, musculite sau albine ori multe alte vietati zburatoare, ce ne pot tulbura linistea prin prezenta lor in casele noastre.

Plasele impotriva tantarilor se aplica la ferestre si  sunt modul principal fara de care nu vor reusi sa ne bucuram in liniste si fara sa fim deranjati in acele seri calde ale verii de zgomotul dar si de intepaturile pe care le pot provoca insectele. Folosind plasele de insecte vom putea sa stam atat intr-un spatiu care este bine aerisit dar putem sa fim si protejati in acelasi timp.

Plasele anti-tantari se caracterizeaza prin simplitate, ele instalandu-se foarte usor si foarte rapid, iar felul prin care sunt proiectate ne permite un montaj pe o tamplarie din lemn sau din aluminiu ori PVC, fie ea noua sau veche. In acest fel, clientii firmelor de plase insecte vor beneficia de plaje extrem de largi de plase contra diverseelor insecte, plase care se potrivesc tuturor necesitatilor si in acest fel ne dorim ca oricare dintre clienti sa nu faca nici un fel de  comprom si sa obtina exact ce isi doreste.

Calitatea plaselor de tantari

Pentru ca linistea dar si satisfactia pe  care o au clientii sa fie pe primul loc, specialistii ofera plase anti-insecte care sunt de cea mai buna calitate. Iar aceste afirmatii nu sunt facute degeaba de catre profesionisti, ci pentru ca aceste  produse sunt fabricate dintr-un aluminiu extrudat, si vopsite in camp electrostatic.

In cazul in care nu stim ce se intampla in cazul in care plasele de tantari ajung in preajma unui foc deschis, specialistii va asigura va acestea contin fibra de sticla ignifuga, iar asta inseamna ca nu se vor aprinde daca apare un foc, ele nefiind inflamabile.

Asa dupa cum au mentionat specialistii, plasele de insecte oferite de companiile specializate sunt o alegere ideala pentru orice loc, indiferent daca este vorba despre case sau despre apartamente ori spitale, de hoteluri, restaurante sau birouri, montajul lor facandu-se pe orice tip al tamplariei, veche, noua sau din lemn, din aluminiu sau din PVC.

In mod special pentru a satisface clientii, pe langa diversele tipuri de tamplarie pe care pot sa se monteze plasele, sunt pe piata si diverse variante de inchideresi deschidere ale acestora, ele fiind  glisante, rulou, cu balamale sau plisse.

Aceste argumente ale specialistilor fiind spuse clientilor, magazinele specailizate in plase insecte isi asteapta clientii cu cea mai mare nerabdare ca sa le ofere plasele cele mai bune din punct de vedere al calitatii si varietatii, la pretul cel mai bun de pe piata.

Specialistii de la Reparatii Termopane recomanda sa-i contactati utilizand formularele de contact de pe site-urile specializate si  deasemenea le recomanda clientilor sa foloseasca, calculatorul de pret online utile pentru plase, calculator care ajuta la salvarea timpului si efortului necesar deplasarii pana la magazine pentru a afla costul plaselor pe care urmeaza sa le achizitioneze.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.