Plastik Mark-Sigilii garantie pentru siguranta produselor

sigilii garantieSiguranta produselor tale este primordiala, motiv pentru care este esential sa-ti indrepti atentia asupra unor solutii personalizate care sa descurajeze eventuale furturi ocazionale. Din categoria solutiilor de protectie fac parte si sigiliile de garantie, o metoda eficienta menita sa descurajeze incercarile de acces neautorizat la marfa.

Asadar, daca esti in cautarea unui furnizor de sigilii garantie apeleaza la Plastik Mark, companie ce are ca principal domeniu de activitate productia si distributia de produse in Europa, SUA si Japonia.

Dupa succesul inregistrat pe pietele internationale, Plastik Mark isi porpune sa-si extinda portofoliul si in tara noastra, venind in intampinarea clientilor cu o gama completa de sigilii garantie pentru o serie de produse, printre care: imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, bauturi, electronice, electrocasnice etc.

Toate sigiliile de garantie sunt realizate astfel incat sa nu permita violarea produselor fara urme vizibile. Plastik Mark executa siglii garantie din materiale plastice sau metal, cu forme si dimensiuni diferite, in functie de exigente.

Pe scurt, sigiliile de garantie Plasik Mark ofera inviolabilitate excelenta si deci, protectie maxima pentru produsele de orice tip! De ce sa risti securitatea investiei tale, cand poti foarte simplu sa apelezi la compania noastra pentru sigilii garantie! Simplu, eficient si ieftin!

Sigilii garnatie-O masura suplimentara de protectie!

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca numarul furturilor din magazine sau din depozitele de profil, creste de la un sezon la altul? Care sunt cele mai tentante produse pentru hoti? Simplu: produsele scumpe si usor de luat de pe rafturi. De la obiecte vestimentare la parfumuri si cosmetice, pana la incaltaminte, bauturi si chiar produse de marochinarie.

Chiar daca proprietarii de spatii comerciale investesc in sisteme antifurt si sisteme performante de supraveghere si monitorizare, vigilenta si dexteritatea raufacatorilor este greu de combatut. Sunt cazuri in care, in ciuda camerelor video amplasate in cele mai bune unghiuri, produsele de pe rafturi dispar, sunt vandalizate sau descompletate.

Pentru cei care nu vor sa faca bilantul pierderilor la finalul fiecarei luni, exista alternative de protectie pe cat de simple, pe atat de eficiente: sigilii garantie! Acestea fac incercarile de acces neautorizat la marfa aproape imposibil de realizat, rezultand un consum de timp semnificativ. Pe scurt, sigiliile de garantie previn furturile, scotand la iveala incercarile de acces neautorizat la marfa.

Sigiliile pot fi de securitate indicative (pot fi inlaturate prin simpla taiere), de securitate ( pot fi inlaturate doar prin utilizarea unei scule speciale) si de inalta securitate (se inlatura doar cu ajutorul unui fierastrau). In functie de valoarea marfurilor ce urmeaza sa fie protejate si in functie de nivelul de protectie dorit, sigiliile pot fi confectionate din plastic, din metal, din metal tip banda, sau din materiale autoadezive. De asemenea, exista si sigilii electronice si sigilii bolz.

Plastik Mark-Expert in sigilii garantie!

Cu o experienta de peste 1O ani in productia de sigilii garantie, Plastik Mark este ceea ce ai nevoie pentru siguranta produselor tale! Oferim accesul la o gama completa de sigilii garantie, confectionate din diverse materiale (polipropilena, policarbonat, metal, policarbonat, material plastic dur, benzi adezive, etc.)  cu diverse sisteme de blocare si cu o rezistenta deosebita la rupere.

Mai mult, echipa Plastik Mark iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a produselor de acest tip. Pentru a  consulta intregul catalog de sigilii garantie, contacteaza-ne la numarul de telefon 0744.566.401, sau vino la sediul firmei noastre de pe strada Celulozei nr5, Zarnesti, Brasov.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.