Pliante oferite de Printuri Digital!

40ef48714a0c8c8918528d84fb953217Pliantul reprezinta un mijloc eficient de a informa categoriile tinta asupra unor produse sau servicii. De dimensiuni mici si continand mesaje scrise intr-un mod atractiv, pliantele sunt distribuite pe strada, prin cutia postala, uneori chiar si in mijloacele de transport in comun. In plus, pliantul ofera si detalii importante cum ar fi datele de contact ale firmei sau asociatiei, informatii despre produsul, serviciul sau evenimentul despre care informeaza si o imagine despre firma in ansamblu. Firma Printuri Digital ofera servicii de print digital pentru pliante, in special pentru tirajele mici. Serviciile oferite se caracterizeaza prin rapiditate, mai multe tipuri de impaturiri, pentru pliante de prezentare A5, A4 si A3. Numarul de printuri, dimensiunea pliantului si tipul de impaturire se aleg de catre client impreuna cu echipa de specialisti a firmei Printuri Digital.

Daca ai nevoie de un numar redus de printuri si intr-un timp scurt, printul digital profesional este solutia pe care trebuie sa o folosesti. Calitatea pe care o ofera Printuri Digital este Xerox, iar hartia utilizata este suficient de groasa pentru a obtine rezistenta necesara. Dimensiunea pliantului se alege in functie de forma de impaturire, acest aspect fiind discutat in momentul comenzii. Inainte de livrare, pliantele sunt impaturite in Z, tip clasic sau fereastra, la cerintele clientilor. In varianta desfasurata, pliantele pot fi si de format A2. In momentul realizarii pliantului, trebuie sa se tina cont de grosimea hartiei care se pliaza intrucat se fura din dimensiunile dorite. Costurile tonerului in principal si temperaturile ridicate asociate tehnologiei de printare digitala nu permit concurenta cu tipografia offset decat in tiraje de pana la 1000 de bucati. Dar in tiraje mici si cand termenul de executie este redus, tiparul digital este solutia cea mai buna. Printurile pot fi color sau alb-negru in functie de preferintele clientului si hartia utilizata este de calitate pentru ca imaginea imprimata sa se vada cat mai bine.

Printuri Digital, infiintata in Bucuresti este o companie renumita care ofera solutii online gratuite de generare modele de carti de vizita pentru diferite domenii de activitate. Exista, de asemenea, si o aplicatie online pentru realizarea de calendare personalizate ce sunt ideale ca si cadouri. Pe langa aceste servicii, Printuri Digital iti ofera si alte servicii cum ar fi printuri de invitatii de botez sau nunta, printuri de bilete pentru balul bobocilor, realizarea de calendare, afise, mape, brosuri, flyere, bannere si diplome. Intrucat promovarea si comunicarea fac diferenta, preturile serviciilor sunt foarte accesibile si avantajoase pentru clienti.

Pentru mai multe informatii privind serviciile de print digital, precum si pentru comenzi de pliante pentru afacerea ta, acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii companiei Printuri Digital. Pliantele realizate in print digital sunt ideale pentru tirajele mici si cand se doreste obtinerea lor intr-un timp scurt. Acestea sunt pliate de catre firma Printuri Digital cu ajutorul unui dispozitiv de pliere automata. Beneficiaza de serviciile de print digital pentru pliante oferite de Printuri Digital pentru a putea sa-ti promovezi afacerea si produsele la o scara larga.

Datele de contact ale firmei Printuri Digital

Adresa firmei: P-ta Alexandru Lahovary, Nr. 1A, Bucuresti

Telefon: 0728 032 259

Email: gb@mob.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.