Termopol – izolatii acoperisuri

56893d84e25bbeff2a22adde9c349946Termopol se ocupa de efectuarea lucrarilor de izolatii de orice fel cu ajutorul spumei poliuretanice. Spuma poliuretanica, de aici si numele ( Termopol) este un material produs pe loc, ce garanteaza o izolatie termica ideala si perfecta. Poliuretanul este folosit in constructii, gratie proprietatilor pe care le are: izolator termic, fonic si regleaza umiditatea.

Izolatii acoperisuri inclinate, au nevoie de un finisaj exterior obtinut din tigla, ardezie, sau impermeabilizare auto-protejata, existenta unui sistem de fixare, un strat de poliuretan aplicat si un suport rezistent. Aceasta solutie se poate utiliza atat pentru cladirile noi cat si pentru cele reabilitate. Prin folosirea poliuretanului, se va realiza o izolatie uniforma. Cu ajutorul stratului obtinut din celulele inchise ale spumei poliuretanice, izolatia va impiedica patrunderea vaporilor de apa, avand o absortie redusa a apei.

Avantajele de care vei beneficia dca apelezi la izolatii acoperisuri de la Poliuretan Solutions

Izolatiile acoperisuri cu spuma poliuretanica reprezinata o varianta mult mai buna si mai eficienta decat cele realizate cu vata minerala sau din sticla, deoarece varianta din urma reprezinta un risc mai mare de crapaturi datorita condensului. In functie de tipul acoperisului, spuma poliuretanica poate fi aplicata pe orice tip de suprafata: pentru acoperisul conventional ( izolarea se realizeaza deasupra termoizolarii) si pentru acoperisul inversat ( izolarea termica se face sub impermeabilizare).

Izolatii acoperisuri cu spuma poliuretanica de la Termopol, prezinta numeroaseavantaje precum:

  • poliuretanul este un material impermeabil iar utilizarea acestuia va creste impermeabilitatea acoperisului
  • se aplica usor, prin pulverizare
  • absortia umiditatii este scazuta
  • izolarea termica a acoperisului , fiind mai durabil
  • rezistenta crescuta la apa si vant
  • prezinta protectie in caz de incediu
  • datorita spumei poliuretanice se pot evita efectele negative ale soarelui, vantului, ploilor, etc.
  • adera la orice tip de suprafata, indiferent de complexitatea acesteia
  • aplicarea se realizeaza rapid de catre specialistii
  • raportul calitate-pret este foarte avantajos

Spuma poliuretanica se poate folosi pentru izolarea acoperisurilor inclinate si pentru cele plate necirculabile dar si pentru cele circulabile, izolatia putandu-se efectua nu numai pe interior cat si pe exterior. Se recomada curatarea suprafetei si uscarea acesteia , inaintea aplicarii spumei poliuretanice.

Pentru evitarea deteriorarii poliuretanului , este recomandata folosirea sistemelor ce au o densitate de cel putin 45 kg/ m³ iar rezistenta la comprimare trebuie sa fie de cel putin 200 kPa

Daca vrei un partener de incredere pentru lucrari de izolatii acoperisuri, alege Poliuretan Solutions!

Acoperisul unei case trebuie sa asigure o izolare perfecta in contact cu apa dar si o izolare termica sigura. Specialistii Termopol utilizeaza materiale inalta calitate , moderne si ecologice pentru efectuarea izolatiilor . Tehnologiile aparute in prezent cat si interesul marit fata de materialele ecologice folosite pentru izolatii acoperisuri, au ajutat la dezvoltarea solutiilor eficiente precum utilizarea spumei poliuretanice.

Apeland la serviciile de izolatii acoperisuri realizate de catre compania Termopol, veti avea parte de o lucrare de calitate, executata de angajatii cu experienta in domeniu , la cele mai avantajoase preturi.

Pentru mai multe informatii sau pentru a intra in legatura cu reprezentantii comapaniei, acceseaza pagina web www.termopol.ro sau telefonic – 0766 521 671/ 0748 883 999.

Daca vrei sa ai garantia unor lucrari de calitate,la preturi avantajoase, alege Termopol!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.