Termopol vine in intampinarea clientilor cu spuma poliuretanica de inalta calitate!

spuma poliuretanica

Termopol are ca principal domeniu de activitate efectuarea lucrarilor de izolatii de orice fel cu ajutorul spumei poliuretanice. Spuma poliuretanica ( de aici provine si numele companiei, Termopol) este un material realizat pe loc ce garanteaza o izolatie termica perfecta. Poliuretanul este utilizat in constructii , datorita proprietatilor pe care le are: izolator termic, fonic, regleaza umiditatea si are rol de potrectie impotriva mucegaiului si a substantelor nocive.
Asadar, daca esti in cautarea unei companii de incredere care sa-ti ofere spuma poliuretanica de inalta calitate si la un raport calitate-pret atractiv, solutia perfecta o reprezinta Termopol!
Spuma poliuretanica este cea mai eficienta solutie in materie de izolatii, avantajele acestui material fiind numeroase si adaptate cerintelor actuale.
De exemplu, izolatiile acoperisurilor cu spuma poliuretanica reprezinta o alternativa mult mai eficienta decat izolatiile obtinute cu ajutorul vatei minerale sau vata din sticla. In functie de tipul de acoperis, spuma poliuretanica poate fi aplicata pe orice suprafata: pentru acoperisul conventional ( izolarea se realizeaza deasupra termoizolarii) si pentru acoperisul inversat ( izolarea termica se face sub impermeabilizare).

O solutie de top in domeniul constructiilor o reprezinta spuma poliuretanica de calitate superioara de la Termopol!

Izolatia termica si izolatia fonica joaca un rol foarte esential in confortul unei case. In ziua de azi, foarte multe cladiri vechi sunt supuse lucrarilor de reparatii pe baza de spuma poliuretanica.
Optand sa folosesti spuma poliuretanica de la compania Termopol, te vei putea bucura de numeroasele avantaje pe care acesta le prezinta, si anume:
este utilizata pe scara larga in constructii si in industrie
are o putere destul de mare de izolare fonica si termica
etansare perfecta impotriva infilatratiilor apei
poate fi aplicata pe orice suprafata inclinata, mai ales pentru tavane si pereti
rezistenta de lunga durata la uzura, la impact, la actiunea chimicalelor sau la temperaturi foarte mari
se comporta destul de bine in contact direct cu focul
ajuta suprafatele sa respire fiind evitata astfel aparitia mucegaiului
asigura un aspect placut, pastrundu-si estetica pentru o lunga vreme
este un material usor
se aplica usor intr-un interval de timp scurt
Spuma poliuretanica se mai poate folosi si pentru pentru izolarea acoperisurilor inclinate cat si pentru cele plate necirculabile dar si pentru acoperisurile circulabile, izolatia putandu-se efectua nu numai pe interior cat si pe exterior. Se recomanda curatarea suprafetei si uscarea acesteia, inaintea aplicarii spumei poliuretanice.
Pentru evitarea deteriorarii poliuretanului, se recomanda utilizarea sistemelor care au densitate de cel putin 45 kg/ m³ iar rezistenta la comprimare trebuie sa fie de cel putin 200 kPa.

Apeleaza cu incredere la Termopol si bucura-te de toate avantajele pe care spuma poliurenica le prezinta!

Expertii companiei Termopol utilizeaza numai materiale de calitate superioara moderne si ecologice pentru efectuarea izolatiilor . Totodata, acestia folosesc spuma poliuretanica pentru salile de sport, constructii industriale, case din lemn, depozite, hale, camere frigorifice, blocuri, vile, constructii cu suprafete curbe, etc dar si pentru toate structurile cum ar fi: pardoseli, tavane, plafoane, acoperisuri, mansarde, bazine, terase si lista poate continua.
Pentru mai multe informatii suplimentare despre spuma poliuretanica acceseaza pagina web www.termopol.ro sau contacteaza reprezentantii – 0766 521 671/ 0748 883 999.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.