Pompa de caldura sol apa distribuita de Inst-Nistor!

2e02a3983577f625b06e5c5592d4f010Pentru instalatii de top pentru incalzirea incaperilor, Inst-Nistor ofera pompa de caldura sol apa marca Simatron care reprezinta propunerea firmei in materie de astfel de echipamente. Inst-Nistor ofera clientilor solutii eficiente pentru incalzirea locuintelor, si nu numai, la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Firma Inst-Nistor iti ofera posibilitatea de a te bucura de toate avantajele unei astfel de pompe de caldura. Comercializate la un raport optim calitate-pret, aceste pompe au garantie 10 ani.

Echipa Inst-Nistor iti sta la dispozitie cu informatii suplimentare cu privire la acest model de pompa de caldura sol apa si la celalalte produse comercializate. Confectionate din materiale de calitate, aceste dispozitive au o rezistenta sporita, iar pompa de caldura sol apa este usor de instalat si de intretinut. Prin folosirea acestei pompe se asigura siguranta utilizarii acestor sisteme, diminuarea costurilor, dar si protejarea mediului inconjurator. Produsele aflate in stocul companiei sunt eficiente, durabile si de o calitate exceptionala. O cantitate imensa de energie este stocata in medii de sol, apa, aer care este exploatata de aceste pompe inovative. Performantele pompelor de caldura sunt destul de mari la un consum mic de energie.

De ce pompa de caldura sol apa?

Calitatea si eficienta pompelor de caldura sol apa marca Simatron este garantata de catre specialistii care au testat astfel de echipamente in Elvetia, la Centrul de testare al pompelor de caldura din Buchs. In urma acestor proceduri, pompele au fost clasificate in clasa 1 in ceea ce priveste eficienta energetica. Pompa de caldura sol apa absoarbe caldura pamantului pe care apoi o foloseste pentru incalzire, dar si pentru obtinerea apei menajere. Utilizarea energiei termice din sol echivaleaza cu reducerea costurilor pentru incalzire.

Pompa de caldura Simatron este un model ecologic, care nu polueaza mediul inconjurator si se remarca printr-o functionare silentioasa, fapt datorat izolarii fonice a carcasei. Pompa de caldura sol apa este disponibila in culoarea rosie. Simatron functioneaza folosind energie termica din pamant 70% si curentul electric de noapte 30%. Pompele de caldura au o utilizare durabila si sunt izolate fonic, fiind foarte silentioase in functionare. Aceste pompe utilizeaza cele mai noi tehnologii, cunoscute la nivel european pentru fiabilitate si calitate. Caldura extrasa din sol este utilizata cu succes la producerea caldurii in imobile.

Cine ofera pompa de caldura sol apa?

Cu sediul in Bistrita, compania Inst-Nistor activeaza in domeniul constructiilor, oferind servicii de instalatii si comercializand produse specifice acestui domeniu. Acestea sunt potrivite pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau de tip business, cum ar fi un complex de birouri sau diverse showroom-uri. Personalul din cadrul companiei ofera servicii de calitate datorita priceperii si experientei dobandite in domeniu. Ca urmare a acestui lucru, echipa iti ofera lucrari de montaj, service si consultanta pentru alegerea celui mai potrivit tip de instalatie pentru spatiul in care urmeaza a fi montat. Pentru detalii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Inst-Nistor. Achizitioneaza pompa de caldura sol apa oferita de Inst-Nistor pentru incalzirea eficienta a casei tale si pentru o economie de energie.

 

Datele de contact ale firmei Inst-Nistor

Adresa firmei: Str. Libertatii, Nr. 49A, Bistrita

Telefon: 0268 234 929

Email: inst2nistor@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.