Pompa submersibila

a6a9d18ecddd54fc8ae34810a35aa369Aveti probleme cu reteaua de canalizare? Aveti o ferma si doriti sa fiti sigur ca nu veti avea surprize neplacute din cauza dejectiilor? Atunci aveti nevoie de o pompa submersibila. Pentru a va lamuri asupra caracteristicile tehnice pe care le are un astfel de echipamente, puteti sa cititi urmatoarele randuri.

Ce este pompa submersibila?

Pompa submersibila nu e in nici un caz un echipament folosit la submarinele care strabat marile si oceanele, cum poate ii sugereaza numele. Pompa este un aparat care transforma energia mecanica (puterea de a impinge) in energie hidraulica sau pneumatica (flux de apa sau presiune de aer). Un exemplu cunoscut de toti este pompa de bicicleta. Submersibil inseamna ceva care este adaptat pentru a se scufunda si a pluti sub apa. Pompele submersibile sunt de doua feluri: pentru ape curate si pentru ape murdare sau uzate. Pompele din prima categorie va vor ajuta sa aduceti apa de la adâncime, in schimb cele din a doua categorie sunt destinate evacuarii apelor murdare pompând dejectiile care au diverse resturi (paie, namol, asternut). Ca oricare pompa submersibila, are carcasa, motor si corp al pompei, ansamblate etans. Ceea ce are in plus este tocatorul care nu va permite refularea conductelor.

Cine comercializeaza astfel de pompe?

Una dintre firmele care comercializeaza acest gen de echipamente este ECOTEC. Ecotec este o firma de inalta prestanta, care are sediul in municipiul Sibiu, fiind recunoscuta la nivel national pentru calitatea produselor sale si pentru solutiile oferite de specialistii sai. Ecotec a fost infiintata in urma cu 9 ani si are ca principal scop, oferirea solutiilor celor mai  tehnice viabile, eficiente si moderne de gestionare a dejectiilor. Având o vasta experienta in domeniu, aceasta firma din Sibiu se ocupa si de bazinele de stocare a dejectiilor si de ridicarea de fabrici modulare de biogaz. Compania Ecotec are in oferta ei si pompa submersibila cu tocator din gama AT, conceputa special pentru dejectii si ape uzate, fiind rodul a peste 120 de ani de experienta. Caracteristicile acestei pompe sunt: are debite intre 20 si 600 m3/h, are motoare electrice cu putere intre 3 si 22 Kw, alimentarea de 400 S, 3 faze, 50 Hz, protectie a motorului electric la umiditate, protectie la suprasarcina, vine dotata cu numeroase accesorii (cuplaje rapide pentru furtunuri, vinciuri de ridicare pentru a putea fi manipulate usor, duze pentru mixarea locala, etc). Sunt pompe simple, fiabile, eficiente si de calitate germana, ceea ce garanteaza durabilitate si siguranta in utilizare.

Cum puteti contacta firma Ecotec?

Daca dumneavoastra considerati ca aceasta pompa submersibila este cea care va este necesara si doriti sa contactati firma Ecotec, atunci puteti intra pe site-ul ecotec-sibiu.wix.com/ecotec#!gesiunea-dejectiilor. Aici veti gasi pompa submersibila cu tocator, dar si alte produse, toate avand aceeasi calitate germana. Printr-un simplu click puteti sa contactati specialistii firmei Ecotec si sa le cereti mai multe amanunte sau pentru a va sfatui care tip de pompa submersibila vi se potriveste. Daca locuiti in Sibiu sau in imprejurimi, puteti sa va interesati de oferta lor in mod personal. Pot fi contactati si telefonic sau prin fax.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.