Pompe de apa de la Agromoto.ro!

logo-8Atunci cand vrei sa achizitionezi pompe de apa la preturi avantajoase, magazinul online agromoto.ro este pagina pe care trebuie sa o accesezi. Aceste pompe de apa sunt echipamente electrice utilizate cu succes pentru transportul apei din puturi, fantani sau chiar lacuri, cu scopul de a alimenta diversi consumatori. Comenzile se realizeaza rapid si usor, preturile sunt cele mai bune, iar livrarea se face si ea foarte repede, in 24-48 de ore. Vei gasi pe acest site o gama variata de modele de pompe de apa, de la motopompe si pana la pompe submersibile, pompe de suprafata sau hidrofoare, in functie de necesitatile tale.

In plus, vei putea gasi si accesorii pentru pompele de apa, cum ar fi racorduri din aluminiu, furtun de aspiratie, reductie, piston pompieri, racord de imbinare si rola pentru furtun. Vei putea comanda simplu si rapid din confortul casei tale produsele pe care le doresti fara a mai fi nevoit sa alergi prin magazine in cautarea unor produse de calitate. Pe site sunt afisate caracteristici ale fiecarui produs in parte si poti le compari pentru a alege performantele de care ai nevoie.

Pompe de apa de calitate superioara!

Pompele de apa sunt alcatuite din 3 mari componente si anume un motor electric, o unitate de pompare si o carcasa. Fantele de apa ale pompelor absorb apa si o imping catre consumatori cu ajutorul unui grup de pompare. Pompele de apa pot fi de suprafata, submersibile, motopompe si hidrofoare. Pompele de suprafata au o adancime maxima de aspiratie, dar si o inaltime maxima de refulare. In schimb, pompele submersibile au o inaltime maxima de refulare intrucat ele functioneaza atunci cand sunt introduse in lichidul care se doreste a fi pompat. In magazinul online vei gasi o varietate bogata de modele, pe care le poti comanda acum mult mai simplu si mai usor.

Motopompele sau pompele de apa motorizate se utilizeaza in special la gradinarit, irigatii sau stingerea incendiilor. Pe site vei intalni o multime de modele de motopompe, apartinand unor marci renumite in domeniu care prezinta numeroase avantaje. Produsele pot fi electrice sau dotate cu motoare pe benzina sau diesel, iti permit o utilizare cat mai eficienta a combustibilului, consum minim de combustibil, sunt durabile, protejate impotriva coroziunii si intretinerea este usoara. Pompele submersibile se pot scufunda in apa si te pot ajuta sa uzi o gradina, sa alimentezi o casa cu apa sau sa evacuezi apa dintr-un beci inundat. Pe de alta parte, hidroforul este un echipament extrem de util, fiind o sursa de alimentare cu apa potabila, mai ales in cazul in care locuiesti intr-o zona in care nu ai acces la reteaua nationala de alimentare cu apa potabila.

Unde gasesti pompe de apa?

Cu sediul in Dolj, compania Agromoto ofera produse de calitate si consultanta gratuita specializata atat in magazinele fizice, cat si in magazinul online. Poti plasa comanda online sau telefonic, iar operatorii iti pot da informatii suplimentare sau iti pot prelua comenzile in cel mai scurt timp. Pentru nedumeriri acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Agromoto.

 

Datele de contact ale firmei Agromoto

Adresa firmei: Str. Morii, Nr. 28, Breasta, Dolj

Telefon: 0741 122 500

Email: agromoto.ro@gmail.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.