Pompe de caldura doar prin iTechSol

Pompe-de-caldura-Mures-gDaSKExtrage energia din mediul natural, cu potential inepuizabil si o livreaza casei pentru a conditiona aerul si pentru a incalzi apa menajera, sursa energiei putand fi solul, aerul inconjurator sau apa din panza freatica, pe scurt: pompa de caldura. Practic, cea mai ieftina solutie pentru conditionarea aerului din incaperi si pentru incalzirea apei. Cu alte cuvinte, pompele de caldura sunt ideale celor care vor confort in camin cu minimum de costuri, acestea reprezentand, totodata, o investitie optima pe termen lung. Daca esti in cautarea unor astfel de solutii inovatoare, iTechSol, ce are ca principal obiectiv oferirea de produse menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor si sa scada consumul de resurse ale pamantului, prin folosirea energiei regenerabile, iti pune la dispozitie o gama vasta de pompe de caldura, extrem de fiabile, totul la preturi competitive.

Ce este o pompa de caldura?

O pompa de caldura este o instalatie care, consumand lucru mecanic, transfera caldura de la un mediu de temperatura mai joasa (mai rece), la altul de temperatura mai inalta (mai cald). Altfel spus, pompa de caldura este un dispozitiv care transfera caldura in sensul invers pe care il are in miscarea sa naturala. Astfel, daca in natura, caldura trece de la corpul mai cald la corpul mai rece, pompa de caldura inverseaza circuitul, trecand caldura de la o sursa cu temperatura mai mica, la un radiator cu temperatura mai mare. Simplificat, principiul de functionare al pompelor de caldura este acelasi cu al oricarei masini frigorifice, dar inversat. Exista doua tipuri principale de pompe de caldura, si anume: pompe de caldura cu compresie si pompe de caldura cu absorbite. Primele functioneaza intodeauna pe energie mecanica (prin energie electrica), in timp ce pompele de caldura cu absorbtie pot rula si pe caldura ca sursa de enerige (prin intermediul de energie electrica sau combustibil).

Tipuri de pompe de caldura

Pompele de caldura se pot incadra in diferite categorii, in functie de sursa rece si agentul termic utilizat, astfel:

– pompe de caldura sol-apa: utilizeaza caldura solara acumulata in straturile superioare ale pamantului extrasa cu ajutorul unor schimbatoare de caldura.

– pompe de caldura apa-apa: utilizeaza caldura stocata in apa existenta in sol

– pompe de caldura aer-apa: utilizeaza aerul din mediul inconjurator ca sursa de caldura

De ce iTechSol?

iTechSol iti ofera solutii de incalzire de ultima generatie, printre care se numara si pompe de caldura Mures. Pompele aer-apa si sol-apa utilizeaza cele mai noi tehnologii, cunoscute la nivel european pentru fiabilitatea si calitatea lor. Acestea folosesc nivele diferite de tensiune, iar in functie de acest aspect este redata si puterea lor de incalzire sau racire. Sunt produse premium, recunoscute pentru numarul mare de avantaje pe care le ofera utilizatorilor.

Avantajele pompelor de caldura iTechSol:

– livreaza caldura necesara in incinte iarna si aerul rece pentru conditionare, vara

– nu emit noxe, gaze cu efect de sera, deseuri cu efect de ardere

– costuri mici pentru intretinere si service

– nivel redus de zgomot

– nu sunt poluante

– nu prezinta pericol de explozie, fiind deosebit de sigure

– nu necesita avize sau autorizari speciale

In concluzie, pompele de caldura oferite de iTechSol, folosesc energia regenerabila din sol, apa si aer si au aplicabilitate in domenii largi: case, vile, blocuri de apartamente, restaurante, hoteluri, spitale, unitati industriale, sedii de firma, etc.

Prin colaborarea cu furnizori precum: Westech Solar, Austria-Email, Taco Nova, Steca Solar, Thermia, Esbe si altele, compania iTechSol reuseste sa ofere clientilor din Romania solutii inteligente si economice de incalzire si producere a curentului electric. In catalogul de produse dezvoltat de iTechSol se regasesc: panouri solare, fotovoltaice, pompe de caldura, turbine eoliene, solutii de incalzire in pardoseala si metode de iluminat cu LED. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.