Pompe submersibile

a6a9d18ecddd54fc8ae34810a35aa369Calitatea germana este de cele mai multe ori preferata in detrimentul altora, datorita eficientei produselor si a durabilitatii acestora. Produsele realizate in Germania rezista deseori mult mai mult decat altele fabricate in alte tari. Mergand pe acest principiu, cu siguranta va ganditi ca ideale pentru dumneavoastra si pentru ferma pe care o aveti in administrare, ar fi pompe submersibile produse in Germania. Insa apare intrebarea, daca la noi in tara se gasesc astfel de echipamente. Raspunsul va este oferit de firma Ecotec, care va ofera pompe submersibile de inalta calitate, fabricate in Germania, la preturi foarte avantajoase.

Ce este util de stiut despre firma Ecotec, prin intermediul careia puteti beneficia de pompe submersibile?

Ecotec este o firma de inalta prestanta, care isi are sediul in municipiul Sibiu. Infiintata in urma cu 9 ani, firma Ecotec are ca principal scop, oferirea tutoror celor interesati solutii tehnice viabile, eficiente si moderne de gestionare a dejectiilor provenite din ferme de bovine, avicole sau de suine. Totodata, echipa Ecotec, avand o vasta experienta in domeniu, se ocupa si de servicii de executie, proiectare si impermeabilizare a bazinelor de stocare a dejectiilor, ridicarea de fabrici modulare de biogaz. Se asigura solutii personalizare, conform cerintelor si necesitatilor pe care le aveti, astfel incat sa fiti pe deplin multumiti de aceasta firma din Sibiu. Ecotec este cea mai buna alegere daca cautati pompe submersibile sau oricare alte produse din gama celor necesare pentru gestiunea deseurilor.

Care este oferta in materie de pompe submersibile pusa la dispozitie de firma Ecotec?

Firma Ecotec, va ofera pompe submersibile cu tocator din gama AT. Acestea au urmatoarele caracteristici tehnice: debite cuprinse intre 20 si 600 m3/ora, alimentare 400 V, cu 3 faze, 50 Hz, motoare electrice cu puteri care sunt cuprinse intre 3 si 22 Kw. Avantajele acestor pompe submersibile sunt numeroase, cele mai importante fiind faptul ca sunt fiabile, simple, usor de manevrat si eficiente. Aceste echipamente sunt destinate managementului eficient al dejectiilor si apelor uzate. Trebuie sa stiti ca aceste pompe pentru dejectii se pot utiliza pentru pomparea dejectiilor care au diverse resturi (paie, namol, asternut). Beneficiati de protectie eletronica a motorului la umiditate, acest lucru facandu-se prin semnalizarea uzarii semeringurilor pe panoul de comanda. Un alt aspect important este acela ca aceste pompe submersibile pot fi dotate cu numeroase accesorii (cuplaje rapide pentru furtunuri, vinciuri de ridicare pentru a putea fi manupulate usor, duze pentru mixarea locala etc.).

Sunteti interesat sa cumparati pompe submersibile de la firma Ecotec si doriti sa stiti cum puteti intra in contact cu aceasta?

Puteti contacta firma Ecotec, fie prin telefon, fax, fie prin e-mail. De asemenea, daca doriti sa aflati cat mai multe informatii despre produsele pe care le comercializeaza, inclusiv despre pompe submersibile, accesand site-ul firmei, ecotec-sibiu.wix.com. Astfel, veti putea sa va faceti o parere cat mai exacta asupra produselor si caracteristicilor tehnice pe care le au. Nu este nevoie sa mai pierdeti timpul cautand solutii viabile pentru gestiunea dejectiilor din ferma pe care o conduceti, acum aveti un partener de incredere pe care sa va bazati si cu care sa puteti colabora. Ecotec este cea mai buna alegere, daca sunteti interesat de calitate germana, durabilitate si preturi avantajoase. Nu ezitati sa va alegeti ca partener de afaceri, firma Ecotec din Sibiu.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.