Popi metalici constructii Schele-Popi-Cofraje – Un sprijin in proiectele de calitate

popi metalici constructiiCand vorbim de rolul metalului in constructii, automat aducem in discutie o sursa de avantaje pentru cei care il folosesc. Modern, cu posibilitati infinite de manevrare, metalul se poate aplica in multe directii. Astfel, el poate fi utilizat atat pe post de material in constructii, cat si pe post de accesoriu in aceste lucrari. Atunci cand participa ca accesoriu in constructii, metalul se poate gasi si sub forma unor popi, cu rol important la consolidarea tuturor tipurilor de lucrari. O firma din tara care va pune la dispoziti popi metalici constructii cu diferite lungimi pentru proiectele dumneavoastra este Schele-Popi-Cofraje din Sibiu.

Popi metalici constructii – Produse din ce in ce mai indispensabile in domeniu!

Indiferent ca ii cumparati sau inchiriati, ca sunt noi sau second-hand, popii metalici trebuie sa fie prezenti tot timpul in activitatile de constructii pe care la intreprindeti. Aceste accesorii au rolul fundamental de a elimina munca costisitoare si timpul folosit la taierea lemnului la lungimea dorita, insurubare, si baterea cuielor cand acest lemn trebuie folosit pe verticala pentru sustinere.

Popii metalici pentru constructii de la  Schele-Popi-Cofraje se remarca prin faptul ca au posibilitatea de a-si modifica inaltimea, fiind de asemenea si extensibili. Ei sunt alcatuiti din doua tevi, una superioara si alta inferioara, care culiseaza una in alta. Teava inferioare are sudata pe prelungirea ei o mufa filetata. Astfel va ofera posibilitate de a insuruba o piulita cu urechi, cu ajutorul careia se face o reglare fina a inaltimii popului.

Gama de accesorii in constructii a firmei din centrul tarii cuprind, la pachet cu popii, si mult cautatele sisteme de cofraje. Schele-Popi-Cofraje va ofera sansa de a cumpara sau inchiria astfel de produse la cele mai bune preturi. Popii metalici din constructii vin in modele cu valori ale lungimii cuprinse intre 2,50 – 5,50m.  Daca ii clasificam, acestia se impart in: popi metalici vopsiti, popi zincati, popi Muba si popi metalici simpli.

Rolul acestor popi metalici in constructii si avantajele oferite!

In orice proiect constructiv, popii metalici reprezinta azi unele dintre elementele importante, chiar indispensabile, acestia fiind utilizati in general, la sustinerea panourilor si grinzilor cofrante. Fac parte integranta din sistemul de cofrare, indeplinind rolul de a sustine si a calibra placile cofrate. De foarte mare calitate, popii metalici constructii de la  Schele-Popi-Cofraje sunt proveniti din Germania, de la producatori renumiti precum Peri, Doka sau Muba. Acesti popi metalici sunt supusi procedeului de zincare pentru a capata rezistenta sporita impotriva coroziunii.

In ziua de azi nu vei avea cum sa avansezi munca ta in construtie fara astfel de accesorii. Ele ofera o serie importanta de avantaje. Printre aceste se numara:

– capacitatea mare de incarcare, picioarele metalice reglabile se manevreaza usor datorita greutatii reduse, se transporta usor datorita folosirii unor suporti adecvati

– nu necesita spatiu mare de depozitare

– dupa instalare, sistemul de blocare al manerului impiedica desfiletarea

In afara de acesti popi metalici constructiiSchele-Popi-Cofraje mai ofera clientilor sai solutii eficiente pentru siguranta maxima in constructii, dar si produse prin intermediul carora sunt ridicate cladiri si locuinte rezistente, sigure, si nu in ultimul rand, durabile. Noi si second hand deopotriva, produsele firmei sunt importate din Germania. Printre acestea, se numara: cofraje si schele metalice, accesorii pentru montarea acestora, grinzi din lemn, diverse utilaje si cabine tip birou pentru santiere

Date de contact:

Str. Rennes, nr. 16, Sibiu, jud. Sibiu

Telefon: 0726 331766

E-mail: office@schele-popi-cofraje.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.