Popi metalici second hand

popi metalici second hand

Specialistii sustin ca nu pot fi sustinute si turnate placi de beton in cazul constructiilor fara utilizarea popilor metalici second hand. De aceea, in majoritatea cazurilor se folosesc popi noi, dar si la mana a doua, pentru reducerea costurilor si pentru a putea face astfel fata oricat ar fi de inalte cerintele de calitate si siguranta ale lucrarii ce se executa. Din acest motiv, specialistii ofera clientilor lor o gama vasta de produse de acest tip, produse necesare si utile oricarei firme de constructie ce isi doreste sa se afirme pe piata si care vrea sa termine cu bine lucrarile in care sunt implicate.

De multe ori insa, alegerea produselor care sa fie cele mai potrivite poate fi o decizie grea, cu precadere pentru cei care nu stiu cum pot sa deosebeasca un pop care e bun, de unul care e uzat, deci nerecomandabil.

Alegerea popilor metalici second hand care sa fie unii de calitate poate fi facuta cu usurinta, cu precadere daca cei care au nevoie de ei, beneficiaza de ajutor profesional ce poate fi oferit de catre echipele de specialisti. In acest fel, se aleg numai cu produse care desi sunt uzate, pot sa fie utilizate in continuare si in maxima siguranta. Deasemenea, se poate lua in calcul si achizitionarea popilori metalici second hand ce sunt galvanizati termic, acestea rezistand la intemperii si rugina, au grosimea metalului de 2,50 milimetri, in asa fel incat sa poata sa sustina o placa potrivita de beton. Mai mult decat atat, amplasarea acestora se poate face calculat, in asa fel incat acestea sa nu aiba asupra lor solicitari foarte mari si sa poata sa sustina betonul care e proaspat turnat.

Incercand intotdeauna si in mod constant sa ofere solutiile cele mai bune firmele care ofera produse de buna calitate, au reusit sa isi faca un bun renume pe piatele de profil din tara.

Alegerea popilor metalici second hand

Firmele importa, achizitioneaza si bineinteles apoi vind astfel de popi metalici, fie direct din stoc, fie la comanda clientilor. Destinati turnarii de placi de beton, popii trebuie sa fie rezistenti. Chiar si in acest caz, exista serie de cerinte pe care ei trebuie sa le indeplineasca in asa fel incat sa fie considerati in continuare folositori in executia lucrarilor de constructie.

Pretul acestora depinde  de pe care o au acesti popi metalici second hand, la momentul achizitiei.

Fiecare client in parte este important  sa ia in calcul atat grosimea pe care o are metalul tevii cat si lungimea acestuia cand e strans, dar si cand este extins. Trebuie deasemenea sa se ia in considerare vechimea lui si uzura.

Constructorii pretentiosi este important sa poata verifica si filetul pe care acestea il au. In general, popii nu trebuie sa fie extinsi la maxim in momentul in care sunt utilizati pentru ca pot sa cedeze, sa se curbeze in anumite momente critice din cadrul turnarii placii, fiind afectati de greutatea betonului.

Detalii importante cu privite la utilizarea si calitatea pe care pot sa le aiba acesti popi, gasiti daca sunteti interesati accesand site-urile de specialitate cum ar fi si www.edilrent.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.