Porneste cu dreptul pe scarile din lemn masiv pentru interior – Scarom!

Scari-interior-lemn-masiv-mdAqDIn momentul in care doresti sa iti construiesti o casa, cu toate ca grija ta principala este calitatea materialelor utilizate, ai tendinta de a alege si cele mai bune variante din punct de vedere al preturilor. Un aspect foarte important al caselor cu etaj sunt scarile; acestea pot defini stilul intregii case, in functie de materialul din care sunt confectionate.

Scarile din lemn sunt una dintre variantele potrivite aproape oricarui tip de locuinta; potrivite in special in cazul locuintelor de tip cabana sau al caror aspect este unul rustic, acestea pot fi utilizate si in constructiile moderne , fiind o varianta eficienta si ieftina.

Lemnul masiv este ideal in constructii, avand o serie vasta de avantaje:

  • Costuri reduse : lemnul se gaseste foarte usor pe teritoriul tarii noastre, fapt pentru care pretul acestui material este scazut in comparatie cu pretul altor materiale.
  • Usor de intretinut : lemnul este un material usor de intretinut si foarte usor de curatat ; mai mult decat atat, lemnul tratat nu isi schimba forma odata cu trecerea timpului, iar constructiile din lemn sunt durabile.
  • Rezistenta : inca din denumire – lemn masiv – ne putem da seama ca acest material este foarte rezistent, in special in cazul intemperiilor. In plus, lemnul se afla printre cele mai rezistente materiale in caz de cutremure.
  • Timp scazut de executie : indiferent de produsele pe care le doresti realizate din lemn masiv, acest material este foarte usor de manipulat. Prin urmare, in cazul in care doresti sa termini cu constructia casei tale cat mai rapid, scarile din lemn masiv se afla printre cele mai bune solutii!

Scarile pentru interior din lemn masiv sunt o alegere foarte buna, iar una dintre companiile care iti poate pune la dispozitie astfel de constructii este Scarom. Firma Scarom iti ofera o gama vasta de modele de scari pentru interior din lemn masiv, realizate atat in stil clasic sau rustic cat modern.

Dintre modelele oferite de catre firma Scarom, poti alege:

  • Scara dreapta din lemn masiv cu lonjeroane, trepte, contratrepte si balustrade, din brad sau fag
  • Scara cu turnanta din lemn masiv cu lonjeroane, trepte, contratrepte si balustrada, din brad sau fag
  • Scara dreapta din lemn masiv cu lonjeroane si trepte, din brad, fag sau stejar
  • Scara cu turnanta din lemn masiv cu lonjeroane si trepte, din brad, fag  sau stejar
  • Scara dreapta tip cremaliera din fag masiv, cu sau fara balustrade
  • Scara dreapta ajustabila fara balustrada, cu lonjeroane si trepte, din brad sau fag.

Alege o varianta potrivita atat unui interior clasic, cat si unui interior rustic sau modern cu scarile de interior din lemn masiv Scarom! Pe langa scari din lemn masiv, Scarom iti ofera si scari metalice pentru interior, scari spirala, scari realizate la comanda etc. Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele noastre sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Scarom, date de contact:

Adresa: Calea Nationala nr. 49, Botosani, Romania

Telefon: 004 0231 544 229

Fax: 004 0231 532 220

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.