Porti fier forjat sunt un must have in 2017

image_60898Se stie ca moda are suisuri si coborasuri, azi este, maine nu este. Cam asa sta treaba si cu fierul forjat si cu porti fier forjat, garduri, mobilier, scari sau balustrade. Cu sute de ani in urma fierul forjat era foarte apreciat, apoi a urmat declinul pentru ca astazi sa fie iarasi in tendinte. Astfel, daca vrei si tu sa te bucuri de o locuinta amenajata dupa ultimele trenduri in amenajari exterioare, alege porti si garduri fier forjat!

De ce porti fier forjat?

Porti fier forjat sunt o alegere mai mult decat inspirata pentru imprejmuirea propriei locuinte. De ce? Deoarece prezinta o serie de avantaje pe care nu ai cum sa le ignori.

In primul rand, porti fier forjat sunt de o estetica ce te lasa mut de admiratie, porti obtinute prin tehnica forjarii, adica modelarea fierului care se face fie la cald, fie la rece, imbinate prin presare, sudare sau nituri.

Chiar daca portile din lemn sunt mai ieftine, durabilitatea acestora lasa de dorit. In schimb portile din fier forjat sunt cu mult mai rezistente decat fierul clasic si, in plus, nu ruginesc. Daca sunt forjate corespunzator, ingrijite si vopsite ca la carte, durata de viata a acestor porti este foarte mare, iar cel care le achizitioneaza se bucura de o investitie facuta cu cap. Sunt ceva mai scumpe aceste porti, nu sunt atat de accesibile, insa daca vei lua in considerare durabilitatea lor si frumusetea care se pastreaza ca noua si odata cu trecerea timpului, nu poti fi decat castigat!

Insa portile din fier forjat mai au si alte caracteristici ce vor incanta orice cumparator. Se intretin si se ingrijesc foarte usor, praful si murdaria se sterg cu o simpla carpa, uscata sau imbibata in apa cu sapun. Fierul forjat are si proprietatea de a face fata cu brio temperaturilor extreme, schimbarilor bruste de temperatura si face fata si intemperiilor de orice natura.

Iar in ceea ce priveste estetica, portile din fier forjat se potrivesc oricarui stil arhitectural abordat pentru realizarea casei, este versatil, functional, practic si mereu la moda. Ce mai, aceste porti te cuceresc din prima clipa, este dragoste la prima vedere care va dura pe viata!

De unde fac rost de porti fier forjat in functie de necesitatile mele?

Este foarte important ca atunci cand vrei sa cumperi porti fier forjat sa gasesti un producator de incredere, un producator care sa-ti personalizeze lucrarea, sa-ti adapteze poarta necesitatilor tale – estetice, functionale si de buget -, o echipa care sa aiba foarte multa experienta in domeniu, care sa lucreze cu pasiune si implicare pana in cele  mai mici detalii.

Nu vrem sa te mai tinem pe jar asa ca iti vom dezvalui un nume pe care va trebui sa-l retii: Fier Forjat din Bucuresti. Aceasta echipa este in masura sa-ti ofere exact ceea ce-ti doresti, iti va realiza un model unic, personalizat, la standarde ridicate de calitate, la un pret bun.

Ia si tu legatura cu echipa Fier Forjat si realizeaza-ti poarta din fier forjat mult visata impreuna cu garduri care sa se asorteze, scari de interior si exterior, copertine, balustrade, jardiniere sau mobilier de prima clasa!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.