Prefabricate din beton, numai cu Prefabet!

Prefabricate din beton, numai cu Prefabet!Vrei sa-ti construiesti o casa cat mai rapid si fara costuri prea mari? Ai primit o informatie cum ca boltarii sunt ideali pentru ceea ce-ti doresti tu si acum vrei sa o verifici, insa nu ai pe cine intreba? Cauti o companie de la care sa poti cumpara boltari de calitate, astfel incat constructia sa fie trainica? Stiai ca daca doresti sa ridici o locuinta cu ajutorul boltarilor ai nevoie si de termoizolatie, deoarece acest gen de materiale de construit sunt „reci” si pastreaza racoarea in incaperi pe tot timpul anului?

O companie cu renume in toata tara si, in special, in judetul Suceava este Prefabet. Aceasta companie a luat nastere in localitatea Liteni si a reusit, prin multa munca si multi ani de practica, sa adune experienta necesara in domeniul confectionarii de prefabricate din beton.

Pe langa boltari, Prefabet iti mai pune la dispozitie si garduri din beton, tuburi din beton, pavaje, capace rigola sau jardiniere. Intra si tu pe site-ul companiei si rasfoieste online catalogul de produse. Daca ceva iti face cu ochiul nu ai decat sa suni si echipa Prefabet iti va furniza produsele preferate.

Pentru o constructie rezistenta, alege boltarii!

Cand vine vorba despre construirea unei case, parerile sunt impartite. Sunt unii oameni care nici morti nu ar ridica o casa din boltari, iar argumente contra se pot gasi, ca de altfel in orice domeniu. Insa sunt destule pareri care sunt pentru boltarii din beton, atat pentru constructii civile, cat si penttru cele industriale.

Este adevarat ca, boltarii sunt mai indicati pentru magazii, grajduri, ateliere, grajduri agricole, beciuri, pivnite sau incaperi care este bine sa se pastreze reci. Deci, marele dezavantaj al constructiilor realizate din boltari este tocmai faptul ca pastreaza racoarea. Insa, acest lucru poate fi corectat printr-o izolatie termica facuta ca la carte. Si atunci nu mai ai de ce sa-ti faci probleme.

Deci, chiar si in cazul in care trebuie sa mai investesti pentru o izolatie termica, constructia tot iti iese mai ieftina decat in alte situatii. Plus ca ai avantajul timpului mai scurt de executie si al trainiciei constructiilor realizate din boltari.

Prefabet iti pune la dispozitie boltari pentru fundatie si boltari pentru zidarie. Boltarii pentru fundatie sunt special creati, astfel incat sa prezinte goluri, iar in aceste goluri se toarna beton armat sau ciment monolit. Acest tip de boltari este disponibil in patru marimi diferite, avand latimi distincte.

Boltarii de zidarie sunt folositi atat pentru zidurile exterioare, cat si pentru cele interioare. Chiar daca boltarii nu au proprietati termoizolante foate ridicate, impreuna cu polistirenul poti sa ai parte de o casa confortabila.
Boltarii Preabet au o durata de viata foarte mare, sunt rezistenti, durabili, se utilizeaza foarte usor, iar aderenta tencuielii este foarte buna.

Prefabet, specialistii materialelor prefabricate din beton

Daca ai nevoie de specialisti in realizarea si comercializarea de boltari, ai nimerit bine, Prefabet este exact ceea ce ai cautat!

Compania a luat nastere in anul 2005 si a reusit sa se impuna pe piata romaneasca de profil. Utilajele folosite de catrePrefabricate din beton, numai cu Prefabet! Prefabet sunt performante si sunt importate din tari straine, astfel incat calitatea produselor confectionate sa fie una ridicata.

Daca ai nevoie de boltari constructii, ia legatura cu firma Prefabet. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0230-535.961, 0742 075 490 si 0754-055.584 sau trimite un e-mail pe adresa info@prefabet.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre implantologie Craiova.

One comment on “Prefabricate din beton, numai cu Prefabet!

  1. Prefabricate din beton, numai cu Prefabet!

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.