Prese de balotat deseuri la preturi promotionale doar prin Ekolinea

Gestionarea deseurilor, indiferent de natura acestora, presupune adevarate probleme pentru cei ce isi desfasoara activitatea in domeniul industrial din Romania si nu numai. Deseurile pot reprezenta o problema in special in cazul in care acestea sunt voluminoase si greu de depozitat. Desigur, daca deseurile sunt toxice sau pot reprezenta un pericol pentru sanatatea angajatilor sau pentru sanatatea mediului inconjurator, atunci problemele sunt cu atat mai apasatoare. Dar, toate aceste probleme pot fi rezolvate sau solutionate usor si rapid prin utilizarea unei prese de balotat.

Presele de balotat pentru deseuri se adreseaza in special domeniului industrial, unde volumul de deseuri rezultat in urma proceselor de prelucrare este unul crescut si depozitarea se realizeaza cu greutate. Desigur, presele de balotat pot fi utilizate si in alte domenii de activitate, scopul fiind desigur acela de a gestiona rapid si util deseurile existente la fata locului. Practic, prin intermediul preselor de balotat, deseurile sunt administrate adecvat prin procedee ce usureaza depozitarea, transportul, dar si valorificarea acestora.

O presa de balotat poate fi usor de manevrat sau de utilizat datorita procesului automat prin care se realizeaza operatia de balotat deseuri. Daca va doriti un asemenea produs, atunci partenerul dumneavoastra de incredere va fi Ekolinea. Ekolinea se mandreste cu prese de balotat de cea mai buna calitate, dar si cu preturi avantajoase pentru toti cei doritori. Compania este importator si distribuitor autorizat de prese de balotat produse de firma Parker, din Anglia, unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata de specialitate.

Dupa cum am specificat deja, presele de balotat oferite de Ekolinea sunt automatizate, oferind solutii rapide si eficiente de gestionat deseuri. Fiecare produs va avea o constructie robusta, rezistenta, dar si fiabila. Controlul hidraulic al usilor, precum si ciclul de presare automat asigura o functionare simpla, fara a fi nevoie de interventii suplimentare din partea dumneavoastra. Scoaterea balotului din interiorul presei la finalul procesului este tot automata. Mai mult, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, Ekolinea comercializeaza prese de balotat cu posibilitatea reglarii balotului, reglaj care poate fi de 800, 1000, respectiv 1200 mm. Profilele laminate, precum si materialul folosit in fabricarea camerei de presare, si anume otelul, confera acesteia un grad sporit de rezistenta si durabilitate.

In cazul in care am reusit sa va starnesc interesul, trebuie sa stiti ca Ekolinea va pune la dispozitie mai multe modele de prese de balotat deseuri. Astfel, in functie de propriile necesitati, va trebui sa alegeti produsul de care aveti nevoie. In cazul in care nu aveti cunostiinte de specialitate in acest domeniu, personalul companiei va poate sfatui sau ajuta in achizitionarea produsului care sa va rezolve toate problemele. Raportul calitate pret pentru presele de balotat deseuri Ekolinea este unul extrem de avantajos, astfel nu ezitati si accesati platforma online a companiei pentru a obtine si alte detalii de natura tehnica referitoare la aceste produse!

Apoi, comandati presa aleasa prin intermediul datelor de contact de mai jos, sau prin completarea formularului online pus la dispozitia dumneavoastra de specialistii Ekolinea!

Ekolinea, date de contact

Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28.
Bucuresti, sector 1, 010766
Tel / Fax: 021 668 4128
office@ekolinea.ro
Vanzari: 0753 055 040 – Florin ARITON
Service: 0756 025 052 – Valentin FLOREA

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.