Prest Expert, expertul contabil al firmei tale

Prest Expert, expertul contabil al firmei taleTi-ai deschis recent o afacere pe care vrei sa o vezi undeva sus, sa fie productiva si sa fii mandru de ea, nevoie mare, insa esti constient ca ai nevoie si de un contabil bun pentru ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie? Nu cauti un simplu contabil, ci un expert contabil, care sa aiba multa experienta in acest domeniu si care sa poata face fata oricarei situatii ce se iveste la tine la firma? Vrei ca al tau contabil sa-ti expuna in permanenta situatia reala a companiei, buna sau rea, nu conteaza, important e sa afli mereu adevarul ca sa poti lua masuri in cazul in care acestea sunt necesare?

Daca esti din Craiova ai mare noroc. De ce? Compania Prest Expert iti pune la dispozitie unul dintre cei mai buni si mai profesionisti contabili ai sai, doamna Elena Bojan, care este si reprezentantul companiei. Putem spune ca Elena Bojan este chiar cel mai bun expert contabil din oras, insa aceasta apreciere va ramane la latitudinea ta, dupa ce vei apela la serviciile sale si te vei convinge si singur de veridicitatea afirmatiilor!

Expertii contabili din Romania – pricepere si profesionalism la maxim

Atunci cand iti alegi contabilul pentru firma ta trebuie sa o faci cu grija, sa sondezi bine terenul inainte, sa faci cercetari si apoi sa-l angajezi pe cel mai bun sau pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor companiei tale. Pentru a alege cel mai bine trebuie sa cunosti cateva lucruri esentiale despre meseria de expert contabil.

Cine are dreptul de a exercita aceasta profesie? Doar persoanele care si-au castigat aceasta calitate, respectand conditiile Ordonantei nr. 65/1994. Astfel, un expert contabil este perfect competent de a organiza, cat si de a conduce contabilitatea unei firme si de a supraveghea gestiunea firmelor pentru care a fost angajat. De asemenea, un expert contabil intocmeste si situatii financiare si efectueaza expertize contabile. In urma tuturor constatarilor muncii sale, expertul contabil trebuie sa intocmeasca un raport bine pus la punct.

Deci, un expert contabil este acela care a dat un examen de admitere, a efectuat un stagiu de 3 ani, iar apoi a dat si un examen de aptitudini. Abia atunci un contabil poate fi considerat expert contabil. Oricum, inainte de examenul propriu-zis el trebuie sa indeplineasca si o serie de conditii pentru a putea intra in examinare.

Dupa cate observi, nu este un lucru usor sa fii expert contabil, insa cine reuseste sa treaca de etapele initiale si castiga si experienta devine unul dintre cei mai buni contabili de pe piata. Un astfel de expert este si Elena Bojan, iar tu poti apela cu toata increderea la cunostintele sale.

Prest Expert, echipa de succes a companiei tale

De ce Elena Bojan? Deoarece atat doamna expert contabil, cat si intreaga sa echipa sunt membrii CECCAR, iar acest statut iti garanteaza ca toti membrii au cunostinte actualizate in Prest Expert, expertul contabil al firmei tale1domeniul contabilitatii, cat si practica etica si obiectiva, fara de care nu se poate.

Daca doresti o evaluare justa a situatiei financiare a companiei tale, Prest Expert si Elena Bojan iti stau la dispozitie. Cu siguranta nu vei regreta!

Daca ai nevoie de un expert contabil, ia legatura cu firma Prest Expert si cu doamna Elena Bojan. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0351-416.080, 0723-323.969 si 0748-372.771 sau trimite un e-mail pe adresa prestexpert@rdscv.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre case de marcat.

One comment on “Prest Expert, expertul contabil al firmei tale

  1. Pingback: Cu eGood si Gorenje, mancarea este mai savuroasa!

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.