Prest Expert- servicii contabile de prima clasa

Ai nevoie de serviciile uexpertiza contabilanui expert contabil si nu stii la cine sa apelezi? Vrei sa colaborezi cu o persoana foarte serioasa, cu o bogata experienta in domeniul contabil si care practica preturi foarte avantajoase pentru serviciile prestate? In acest caz, apeleaza la serviciile doamnei expert contabil Elena Bojan, de la compania craioveana Prest Expert.

Ce este expertiza contabila?

Expertiza contabila este o activitate desfasurata de un personal autorizat de lege pentru constituirea realitatii unei operatii de natura economico–financiara, pe baza cercetarii documentelor, datelor si informatiilor de contabilitate.

Expertiza contabila consta in cercetarea situatiei financiare a unor societati, a concordantei dintre documentele primare de evidenta contabila si realitate, fiind des folosite in materie civila, penala sau comerciala. Scopul acestei activitati este acela de a stabili sau lamuri probleme cu caracter economic.

Ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu firma craioveana Prest Expert?

Firma Prest Expert s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai, solutii optime in domeniul financiar, contabil si in domeniul politicilor de management al afacerii. Avand o bogata experienta acumulata de-a lungul timpului, specialistii firmei pot furniza clientilor sai, solutii personalizate pentru orice fel de problema eonomico–financiara.

Gama de servicii este foarte variata: de la evaluare economica si audit financiar, pana la expertiza contabila, consultanta fiscala, planuri de afaceri si mediere.

Din echipa firmei fac parte oameni calificati si experimentati ce furnizeaza clientilor sai, cele mai bune solutii contabile. Portofoliul de clienti al companiei cuprinde companii din aproape toate domeniile de activitate, fapt ce dovedeste adaptabilitatea si faptul ca dumnealor pot furniza solutii personalizate fiecarui client in parte.

Compania  Prest Expert este intotdeauna la curent cu ultimele modificari legislative, iar pretul serviciilor prestate sunt mai reduse decat in cazul propriului departament de consultanta. In acelasi timp, clientii vor putea lua deciziile corecte pe baza rapoartelor intocmite in timp real si vor avea la dispozitie o echipa de specialisti in domeniul contabil.

In interiorul companiei se pune mare accent pe atentia la detalii si pe calitatea serviciilor oferite, astfel ca dumnealor reusesc sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti.

Doamna expert contabil Elena Bojan, ca reprezentat al departamentului economic al firmei Prest Expert, sta la dispozitia clientilor sai cu cele mai bune servicii de expertiza contabila din Craiova.

Indiferent de natura situatiei (urgenta de ordin judiciar sau necesitatea evaluarii pozitiei societatii dumneavoastra), doamna Elena Bojan va raspunde prompt cererii lansate si va va oferi o solutie personalizata. Doamna Elena Bojan este membra a CECCAR si, prin ambitie, profesionalism si seriozitate a reusit sa furnizeze clientilor sai cele mai prompte si de calitate solutii de natura financiar–contabila.

Asadar, daca aveti nevoie de serviciile unui expert contabil apelati cu incredere la doamna Elena Bojan!expertiza contabila

Date de contact:

Denumirea firmei: Prest Expert;

Numar de telefon: 0351 416 080 sau 0723 323 969.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.