Previne si elimina rozatoarele cu serviciul de deratizare Eurotopserv !

Deratizare GalatiLa tot pasul, indiferent ca vorbim de zonele rurale sau de cele urbane, auzim vorbindu-se de obligativitatea serviciilor de deratizare. Din pacate, foarte multi dintre cei vizati de aceste servicii amana efectuarea lor la timp, iar asta este o greseala adeseori fatala pentru spatiile interioare sau exterioare. Dar de ce trebuie facuta aceasta deratizare la timp? Ei bine, trebuie sa stiti ca este important sa nu amanati problema invaziei daunatorilor mult timp, intrucat acestia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse. In plus, este important sa retineti ca rozatoarele sunt capabile sa transporte multe boli. Nu este vorba doar de bolile clasice, ci si de boli recente, cum ar fi gripa aviara, gripa porcina, etc. Acestea pot fi transmise prin simpla prezenta a sobolanilor, prin contact, sau, mai rau, prin muscatura lor.

Daca va intrebati cum puteti scapa rapid si eficient de rozatoarele nedorite, compania Eurotopserv din Bucuresti este raspunsul. Compania din capitala se incadreaza perfect standardelor de calitate, fiind avizata de Ministerul Sanatatii. Acest lucru permite utilizarea tuturor mijloacelor profesionale de combatere a daunatorilor: sobolani, soareci, taratoare, insecte, etc. Scopul declarat al firmei este acela de a actiona responsabil pentru eliminarea problemelor daunatorilor pe termen lung, pentru a va permite sa va dedicati afacerilor dumneavoastra sau a vietii private.

Prin deratizare intelegem eliminarea rozatoareleor prin utilizarea unor metode si substante speciale. Este imperios necesar ca operatiunea de deratizare sa se desfasoare de 2 ori pe an (toamna si primavara), inaintea efectuarii decontaminarii profilactice. Firma Eurotopserv realizeaza deratizari integrate, ce presupun folosirea unor masuri de prevenire si eliminare a daunatorilor deja identificati, precum sobolanii si soarecii.

In actiunea de deratizare, preventia joaca un rol extrem de important in lupta contra daunatorilor. O deratizare eficienta, cu rezultate cat mai bune, implica si o actiune de preventie. Aceasta se realizeaza in functie de locul vizat si de lucrurile aflate in spatiul respectiv, fiind diferit modul de actiune intr-un apartment, de cel dintr-un hambar cu grau. Produsele firmei din Bucuresti au capacitatea de a detecta cat mai rapid posibil prezenta rozatoarelor sau a altor daunatori. Se vor bloca posibilele cai de acces pentru sobolani, se vor plasa momeli in spatii sensibile sau strategice si se va asigura, in mod regulat, ca spatiul care trebuie protejat nu este amenintat de rozatoare si alti daunatori.

Care sunt ”armele” pe care Eurotopserv vi le propune contra rozatoarelor ? In primul rand e vorba de substante folosite precum: cereale – (orez, porumb, etc.) amestecate cu diferite substante si arome, momeli parafinate – utilizate in locuri umede (canale, conducte, santuri) si momeala proaspata – momeala sub forma de pasta ce ofera rezultate imediate datorita materiilor din compozitie (faina, arome, grasimi animale si vegetale).

Pe langa acestea, firma din capitala va propune si folosirea raticidelor pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din grupa III-IV de toxicitate. Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor, pentru a se evita consumarea lor de catre animalele domestice. Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare.

Nu in ultimul rand, foarte importante in combaterea rozatoarelor sunt si mjloacele mecanice: (statii de intoxicare: curse, capcane) si mijloacele fizice: (ultrasunetele pentru izgonirea sobolanilor; undele electromagnetice determina moartea sobolanilor sau a soarecilor) pe care Eurotopserv vi le propune in procesul de deratizare.

La modul general, activitatea firmei Eurotopserv din Galati este axata in principal pe prestarea de servicii profesionale de curatenie. Pentru executarea acestora, firma dispune de aparatura moderna, personal calificat, solutii ecologice si o tehnologie de lucru moderna pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un climat placut si un aspect imaculat al sediului sau al locuintei dumneavoastra.

Date de contact:

Str. Radu Negru, nr. 13, Galati

Telefon: 0336-401-154 / 0728-158-227 / 0722-594-990

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.