Print Service Company – Garantia imaginilor de calitate

Vreti sa va achizitionati imprimanta wide formato imprimanta wide – format si nu stiti la cine sa apelati? Doriti o colaborare cu o firma specializata in comercializarea imprimantelor si a consumabilelor de imprimanta? Foarte simplu! Solutia perfecta pentru dumneavoastra v-o ofera compania timisoreana Print Service Company.

Cu ce se ocupa firma Print Service Company?

Firma timisoreana este o companie partenera ce lucreaza in domeniul comercializarii imprimantelor si a consumabilelor pentru acestea. Pe langa acestea, compania ofera servicii in materie de productie publicitara, precum bannere si autocolante. In aceasta din urma categorie, Print Service Company este asociata cu firma Superflex, iar pentru producerea autocolantelor, Print Service Company s-a asociat cu firma Vivid.

Centrala comercializata de compania timisoreana este asigurata de catre At Inks si Jetbest Eco Sky, iar imprimantele sunt procurate de la importanti producatori din China (Allwin).

Sloganul firmei fiind “traieste calitatea”, acestia reusesc sa aduca in intampinarea clientilor cele mai bune produse si servicii. Orice produs, inainte de a fi procurat de la colaboratorii dumnealor, este intai de toate testat si comparat cu alte produse similare de pe piata interna, fiind introdus in portofoliu doar daca, in urma testarii, se dovedeste a fi de buna calitate.

In domeniul IT, imprimanta este o componenta periferica ce produce o reprezentare a unui document electronic pe suporturi fizice, precum hartia sau filmul transparent. Majoritatea imprimantelor se conecteaza la un calculator sau laptop, din apropierea lor. Exista si tipuri de imprimate ce pot printa documente de pe carduri de memorie de la camere digitale sau scanere.

Majoritatea imprimantelor sunt concepute pentru a raspunde nevoilor imediate ale consumatorilor, pentru un volum redus de imprimare, intr-un timp foarte scurt. Totusi, imprimantele sunt considerate dispozitive lente, acestea putand scoate in jurul a 20 – 30 de pagini pe minut.

Primul tip de imprimanta a aparut in secolul 19, aceasta fiind in totalitate mecanizata.

Imprimantele se pot clasfica in functie de tehnologia de imprimare pe care acestea o folosesc. Alegerea tehnologiei de imprimare are efect evident asupra costurilor de imprimare, dar si a vitezei, calitati si nivelului sonor al acestora.

Un al doilea aspect foarte important in industria imprimarii este reprezentat de rezistenta la alterare a reprezentarilor pe suporturile fizice, documentele imprimiate cu cerneala lichida fiind printre cele mai rezistente, mult mai rezistente decat cele cu toner sau cu laser.

Compania Prin Service Company ofera clientilor dumnealor posibilitatea de achizitie a trei tipuri de imprimante diferite: imprimante wide format, imprimate super wide si imprimantele industriale.

Imprimantele wide – format se caracterizeaza fata de celelalte prin faptul ca latimea printabila este cuprinsa intre 1 si 2-5 m.

Avantajele principale ale acestui dispozitiv periferic de printare sunt urmatoarele:

  • Latimea maxima de printare este de 1.8m;
  • Foloseste picatura variabila, astfel putand reda calitate maxima;
  • Viteza este de 35 mp/h si 18 mp/h;
  • Rezolutia maxima de print este de 2880 dpi;
  • Contine sisteme de takeup, alimentare bulk cu cerneala de 1l si de uscare cu infrarosii sau ventilatoare.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor imprimante wide – format, Print Service Company reprezinta alegerea perfecta.

Date de contact:imprimanta wide format 

Denumirea firmei: Print Service Company;

Numar de telefon: 0356 100 462.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.