Print Service Company – Garantia unei imagini de calitate

Ai nevoie de diferite tipuri de imprimimprimanta industrialaante si nu stii la cine sa apelezi pentru a le achizitiona? Vrei sa colaborezi cu o companie specializata in comercializarea imprimantelor si accesoriilor pentru acestea? In acest caz, ar trebui sa ne indreptam atentia in continuare catre Print Service Company.

In domeniul IT, imprimanta este o componenta periferica ce produce o reprezentare a unui document electronic pe suporturi fizice, precum hartia sau filmul transparent. Majoritatea imprimantelor se conecteaza la un calculator sau laptop aflate in apropierea lor. Exista si tipuri de imprimate ce pot printa documente de pe carduri de memorie de la camere digitale sau scanere.

Imprimanta multifunctionala inglobeaza functiile unei imprimante cu cele ale scaner-ului si a faxului intr-un singur dispozitiv.

Majoritatea imprimantelor sunt realizate special pentru a raspunde nevoilor imediate ale consumatorilor, pentru un volum redus de imprimare, intr-un timp foarte scurt, insa, exista si imprimante special concepute pentru a raspunde unor cereri mai exigente in ceea ce priveste viteza de imprimare si calitatea printurilor. Imprimanta industriala va raspunde intotdeauna acestor exigente.

Imprimanta industriala din zilele noastre a devenit un echipament ce ofera produse imprimate la o calitate foarte buna, intr-un interval de timp foarte scurt. Aparitia tehnologiilor noi de imprimare combinata cu cea a cernelurilor a condus la posibilitatea imprimarii la rezolutii foarte mari a imaginilor, rezultand astfel o calitate deosebita. Folosirea vopselei  pe baza de teflon, rezistenta la zgarieturi si vibratii mecanice diverse,  fac ca imprimarea sa dureze foarte mult. Acest tip de imprimanta este destinat in special firmelor ce au ca domeniu de activitate tiparirea de afise, postere, bannere, fluturasi, pliante si multe alte articole publicitare. Imprimanta industriala este destinata pentru confectionarea de tiparituri ce sunt de dimensiuni mari, adica de la 1 m la 5 m.

Firma Print Service Company s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai solutii eficiente in domeniul printarii. Specialistii firmei se ocupa de comercializarea imprimantelor, a consumabilelor de tipul cernelurilor speciale si a materialelor utilizate in procesul de productie publicitara ca bannere si autocolante. In categoria bannere, firma este asociata cu compania Superflex, in producerea de autocolante cu Vivid, iar cerneala este furnizata de compania At Inks si Jebest Eco Sky. Imprimantele sunt procurate din China, de la compania producatoare Allwin.

Compania Print Service comercializeaza imprimante industriale marca Allwin. Din aceasta categorie face parte si imprimanta industriala modelul S16, cu o latime de printare de 5 metri. Aceasta se foloseste de capete Konika si este considerata cea mai buna imprimanta de profil din China, reusind sa depaseasca producatorii de top. Pentru o eficienta sporita in productia de printuri la scara industriala, aveti nevoie de experienta si garantia succesului care au facut din Print Service Company un brand fara egal pe piata romaneasca de profil.

Date de contact:imprimanta industriala

Denumirea firmei: Print Service Company;

Numar de telefon: 0356 100 462.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.