Print Service Company Timisoara – traieste calitatea!

Nu stii de unde poti achizitiona cele mai bune autocolante, filme backlit, one way vision, PP, materiale rollup sau diverse rollupuri profesionale?

Ai nevoie de bannere marca Superflex, de cerneluri AT INKS Xaar Standard, Spectra Standard, Jetbest Eco Sky?

Iti trebuie diferite imprimante industriale, performante si la preturi fara concurenta?

Atunci arunca o privire peste oferta completa a firmei Print Service Company din Timisoara!print service

Cu experienta in domeniu, Print Service Company se poate mandri ca este partenerul cunoscutei companii producatoare de echipamente Oce, firma avand pentru tine numeroase imprimante performante, consumabile diverse (cerneluri) si materiale publicitare realizate in conditii deosebite (bannere si autocolante).

Firma s-a detasat de restul concuretei atat prin calitatea serviciilor oferite clientilor, cat si prin produsele speciale oferite, printre acestea numarandu-se bannere marca Superflex, autocolante din gama Vivid, cerneluri produse de cunoscutele companii At Inks si Jetbest Eco Sky, dar si imprimante chinezesti, marca Allwin.

Toate produsele comercializate de Print Service Company sunt la standarde de calitate europeana, preturile acestora fiind fara concurenta pe piata de profil.

Un loc aparte in oferta companiei timisorene il ocupa autocolantele, acestea fiind realizate din materiale de calitate, cu respectarea stricta a tuturor cerintelor din domeniu.

Print Service Company are pentru tine autocolant monomeric alb lucios 100µ S-MSAV-140G, ce are liner de 140µ, ce este destinat aplicatiilor indoor / outdoor si are o durata de viata de 2 – 3 ani outdoor. Produsul prezinta o calitate excelenta a imprimarii, iar grosimea de 100µ a PVC-ului ii confera o rezistenta crescuta la actiunea diverselor cerneluri. Autocolantul se remarca prin elongarea redusa la aplicare, dar si prin linerul de 140µ cu structura speciala nealunecoasa, ce ii permite o rezistenta  excelenta la temperatura in timpul imprimarii, dar si o aplicare facila.

Autocolantul monomeric alb mat 100 µ S-MSAV-140 M, aflat de asemenea in oferta companiei timisorene Print Service Company, are liner de 140µ, si acesta fiind destinat aplicatiilor indoor / outdoor, cu o durata de 2 – 3 ani outdoor.

Print Service Company mai comercializeaza si autocolantul marca monomeric cu adeziv gri 100 µ S-MSAV-140 GB, adevizul gri continut in acesta simuland efectul de blockout. Polimeric bubble free – 60 µ adeziv gri, S-PBSAV-06140 D este un autocolant deosebit, destinat lucrarilor de durata (outdoor 5 – 6 ani), subtire, conformabil si usor de aplicat pe suprafete dificile. Datorita faptului ca este polimeric se retrage foarte putin in timp sau sub actiunea cernelii, lasand astfel marginile curate in timp (spre diferenta de monomeric care se retrage mult mai mult si al carui margini se murdaresc puternic in timp). In plus, caracteristica bubble free permite aplicare extrem de facila si fara aparitia acelor bule extrem de deranjante.

Window graphics S-WGR-1440 este un alt model de autocolant comercializat de compania timisoreana Print Service Company, acesta fiind perforat, de 140µ si liner tratat PE tot de 140 µ, cu perforatii de 160µ si o suprafata perforata de 40%.

Produsul se aplica pe suprafete plane, rigide si transparente (sticla, acril, policarbonat), el asigurand aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata buna, privita dinspre exterior catre interior.

Pentru produse speciale, comercializate de un specialist in domeniu, alege din oferta firmei Print Service Company din Timisoara!

Print Service Company – traieste calitatea!

Contact:

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.