Pro Kolekt – Alege sa fii bine informat in afaceri

Rapoarte-de-bonitate-Y0lMPInformatia inseamna putere, aceasta jucand un rol  deosebit de important intr-o societate aflata in continua schimbare. Insa, atunci cand vine vorba de mediul de afaceri, informatia este cheia succseului! Daca vrei sa fii bine informat in legatura cu un anumit partener de afaceri sau un potential client, atunci apeleaza la un specialist care sa-ti ofere rapoarte de bonitate, menite sa-ti garanteze siguranta de care ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale. Pro Kolekt, companie ce ofera servicii de management al riscului oriunde in lume, iti pune la dispozitie rapoarte de bonitate complete, detaliate si corecte cu privire la orice societate comerciala din tara si din strainatate.

Raportul de bonitate – Informatia de care afacerea ta are nevoie

Verificarea credibilitatii unei firme este un serviciu de informare rapida care are scopul de a elimina situatiile nedorite privitoare la parteneri de afaceri, ca de exemplu: inexistenta firmei, incapacitate de plata, faliment, datorii catre bugetul de stat sau furnizori, interdictii bancare, etc.

Informatiile sigure asupra companiilor cu care doresti sa colaborezi sunt importante pentru stabilirea unor relatii de afaceri durabile si avantajoase. Rapoartele de bonitate pot face diferenta intre o afacere profitabila cu un partener viabil, si o afacere paguboasa.  Astfel, prin rapoartele de bonitate minimalizezi sau elimini riscuri, afland informatii utile despre clienti vechi, potentiali clienti si parteneri de afaceri. Crearea unui raport de bonitate implica o expertiza amanuntita efectuata de analisti financiari care monitorizeaza indeaproape riscurile pe diferite sectoare de activitate. Cu alte cuvinte, un astfel de raport iti ofera o imagine clara asupra clientilor si partenerilor tai. Deciziile tale de afaceri depind de calitatea informatiilor la care ai acces, motiv pentru care Pro Kolekt iti pune la dispozitie rapoarte de bonitate cu date financiare clare.

Pro Kolekt – Pentru siguranta in afaceri

Vrei sa te asiguri ca firma cu care urmeaza sa semnezi un contract, nu este o firma fantoma sau una aflata in faliment? Doresti informatii actualizate asupra partenerilor tai de afaceri pentru a detecta eventuale probleme? Vrei sa elimini situatii neplacute, litigii sau riscuri de neplata? Singura solutie este sa apelezi la Pro Kolekt, cea care iti va pune la dispozitie informatiile de care ai nevoie, fie ca este vorba de persoane fizice ori juridice.

Cu alte cuvinte, Pro Kolekt te ajuta sa previi aparitia fraudelor si debitelor comerciale prin intermediul unei echipe formate exclusiv din profesionisti, gata sa-ti ofere siguranta de care ai nevoie.  Asadar, apeland la Pro Kolekt vei descoperi informatii utile despre: starea actuala a firmei, eventuale incidente de plata, creditele firmei, asociatilor si administratorilor, despre eventuale sentinte de intrare in insolventa, etc. Pe langa toate acestea, cu noi ai posibilitatea sa fii informat in cel mai scurt timp posibil atat despre parteneri din Europa cat si de pe alte continente.

Pro Kolekt pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele tipuri de rapoarte de bonitate:

– Raport normal: 6-7 zile lucratoare;

– Raport expres: 3-4 zile lucratoare;

– Raport super-expres: 1-2 zile lucratoare.

Pro Kolekt Credit Management Services Bucuresti, firma ce activeaza in Romania din anul 2007, face parte din grupul Pro Kolekt, prezent la nivel european in tarile din Europa de Sud-Est. Pe langa rapoartele de bonitate, Pro Kolekt ofera si servicii de recuperare extra-judiciara a datoriilor. Specialistii nostri au o experienta de peste 10 ani  in managementul riscului comercial, motiv pentru care cunosc foarte bine mediul de afaceri din Romania. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.