New Pro Tsr – Lideri in domeniul tablelor expandate si perforate

Sunteti in cautarea unor tesaturitabla expandata realizate din sarma si table perforate sau expandate? Vreti sa beneficiati de cele mai bune preturi la achizitia acestora? Cautati sa colaborati cu o companie specializata in producerea unor astfel de produse si nu stiti la cine sa apelati? Nimic mai simplu! Compania timisoreana New Pro Tsr detine resursele necesare pentru a va furniza tesaturi de sarma, table perforate, table expandate, plase sudate sau filtre de inox la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca de profil.

Cu ce se ocupa compania New Pro Tsr si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Infiintata in anul 2004, compania timisoreana vine in intampinarea clientilor oferindu-le servicii si produse de calitate in domeniul tesaturilor din sarma si table perforate sau expandate.

In interiorul firmei se pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor si produselor si pe promptitudinea cu care specialistii firmei raspund cererilor clientilor, astfel ca, clientii, la randul lor, vor avea toate nevoile satisfacute.

Aceste produse se adreseaza atat pietei din tara noastra, cat si pentru piata europeana de profil. Pot beneficia de serviciile si produsele companiei atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice.

Prin profesionalism si seriozitate, compania timisoreana a reusit sa se mentina pe primul loc in topul firmelor de profil de pe plan local.

Daca va doriti sa aveti parte de cele mai eficiente solutii in procesul de filtrare si separare puteti apela cu incredere la produsele companiei timisorene New Pro Tsr.

Pe baza experientei acumulate de-a lungul timpului, firma s-a dezvoltat punand mare accent pe diversitate si calitate.

Tabla expandata reprezinta pentru Romania un produs relativ nou, dar cu o plaja larga de utilizari ca urmare a calitatilor multiple pe care le confera. Aceasta poate fi folosita in urmatoarele tipuri de aplicatii:

  • Constructii si arhitectura civila;
  • Infrastructura, drumuri si poduri;
  • Amenajari sau imrejurimi publice, sociale si sportive;
  • Filtre si aplicatii industriale diverse.

Cum se obtine tabla expandata?

Aceasta se obtine prin lungire tablei lise, concomitent cu executia unor ochiuri de aceleasi forme si dimensiuni diferite. Aceste despicaturi, in functie de aplicatiile in care sunt folosite, se pot realiza sub diferite forme geometrice si dimenensiuni pe masina de expandat tabla cu ajutorul unor cutite ce actioneaza vertical prin presare.

Acestea, in general, sunt realizate din tabla aliaje pe baza de nichel, crom sau titaniu, tabla de otel inoxidabil, tabla de aluminiu sau tabla neagra.

Tablele expandate comercializate de New Pro Tsr prezinta urmatoarele caracteristici;

  • Rigiditate mare, datorita structurii sale;
  • Manevrabilitate usoara;
  • Versatilitate pentru care noi aplicatii sunt identificate in fiecare zi;
  • Transparenta ce permite o exceptionala filtrare a luminii, zgomotului, gazelor si apei;
  • Posibilitatea de a conduce curentul electric, magnetic si fluxul termic.

Asadar, daca aveti nevoie de produse de calitate de tipul tablelor expandate sau perforate, apelati cu incredere la serviciile companiei New Pro Tsr, din Timisoara.

Date de contact:tabla expandata

Denumirea firmei: New Pro Tsr;

Numar de telefon: 0256 271 957 sau 0745 636 822.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.