New Pro TSR – universul tesaturilor de sarma performante !

Ai nevoie de diverse tesaturi metalice, realizate din inox, din sarma zincata sau din neagra ?

Nu stii de unde poti lua diverse tesaturi din sarma, de diferite modele si la dimensiuni variate ?

Cauti cele mai fiabile table performante, pe care sa le poti folosi cu usurinta in proiectele tale ?

Iti doresti un profesionist in domeniu, care sa-ti poata realiza in orice tabla aleasa de tine, perforatii rotunde, patrate sau de alte tipuri ce iti sunt necesare ?

Vrei diverse modele de table expandate, cu gauri rotunde, patrate, hexagonale sau alungite, la cele mai bune preturi de pe piata ?

Atunci a sosit momentul sa arunci o privire pe oferta completa pe care compania New Pro TSR din Timisoara o pune la dispozitia ta!

Cu noua ani de experienta pe piata de profil romaneasca, firma New Pro TSR a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori de tesaturi de sarma si table perforate pentru industria din Romania.TSR

Toate produsele comercializate de catre compania New Pro TSR sunt realizate din materiale de calitate superioara, utilizand tehnologii de ultima generatie in domeniu.

Nu conteaza ce iti doresti, nu conteaza cand iti doresti, la New Pro TSR vei gasi cu siguranta tot ceea ce cauti, oricand !

Si pentru ca este o firma ce pune pret pe multumirea tuturor partenerilor sai de afaceri, New Pro TSR face totul ca acestia sa fie pe deplin satisfacuti de parteneriatele si colaborarile realizate, oferindu-le intotdeauna servicii de calitate superioara si produse garantate, rezistente si fiabile.

Apeland la colaborarea cu compania New Pro TSR din Timisoara ai garantia ca poti alege dintr-o gama completa de produse diverse:

  • Tesaturi din inox, din sarma zincata sau din sarma neagra
  • Tesaturi sarma
  • Perforatii rotunde, patrate sau diverse tipuri, alese de client
  • Table perforate
  • Table expandate cu gauri rotunde, patrate, hexagonale sau alungite

Daca esti in cautarea diverselor tesaturi de sarma, care sa se incadreze perfect in proiectul pe care intentionezi sa-l derulezi, apeleaza cu incredere la compania New Pro TSR din Timisoara !

Firma New Pro TSR este recunoscuta ca principalul distribuitor al tesaturilor de sarma, pe care le realizeaza din materiale diverse, rezistente si de calitate superioara precum inoxul, sarma zincata sau sarma neagra.

Toate tesaturile de sarma pe care le gasesti in oferta companiei New Pro TSR sunt rezistente, durabile, au un aspect deosebit si pot fi utilizate cu succes in diverse domenii de activitate.TSR 1

In plus, datorita procesului de fabricatie inovator, aceste tesaturi nu se corodeaza la contactul cu diferitele substante aflate in natura.

Cu utilizari in industria chimica, in industria alimentara si in cea farmaceutica, in agricultura sau in industria petrochimica, tesaturile din sarma comercializate de compania New Pro TSR sunt cea mai buna alegere pe care o poti face.

New Pro TSR – universul tesaturilor de sarma performante !

Contact:

Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Aristide Demetriade nr. 1/5
Telefon: 0256 271 957
0745 636 822
Fax: 0256 271 958

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.