Proaquapure distribuie separator hidrocarburi!

5b281cafab0e92677d943ca5da3fe2efDaca esti in cautarea unui separator de hidrocarburi pentru apele pluviale deversate, compania Proaquapure ofera acest tip de dispozitive la un raport calitate-pret avantajos. Proaquapure pune la dispozitia clientilor separatoare din polietilena de diverse debite, ce opresc hidrocarburile si materiile care nu se dizolva in apa inainte de a se deversa.

Separatoarele de hidrocarburi sunt unitati de tratare a apelor reziduale ce separa grasimile minerale, uleiurile minerale, materiile solide si carburantii de apa, indiferent ca provin din ateliere mecanice, garaje, spalatorii auto, statii de service, parcari auto, aeroporturi si apa de ploaie. Separatoarele de hidrocarburi pot fi folosite acolo unde se solicita in mod expres montarea lor datorita prezentei unei cantitati ridicate de hidrocarburi, sau pot fi folosite in statiile de separare a nisipului, uleiurilor si hidrocarburilor care se afla in apele uzate. Ele pot avea diferite marimi constructive in functie de necesitatile fiecarei aplicatii in parte. Trebuie sa fie selectat cu atentie echipamentul de separator hidrocarburi pentru a face fata debitului maxim, doar in acest mod fiind posibila o separare optima.

Utilitatea separatorului de hidrocarburi

Separatorul de hidrocarburi este o parte a echipamentului a carui scop este sa opreasca hidrocarburile si materiile insolubile prezente in apele pluviale deversate. Separatoarele de hidrocarburi oferite de Proaquapure au o etanseitate ridicata si sunt usor de instalat si conectat, avand intrari si iesiri compatibile cu produsele din polietilena, dar si PVC. Un astfel de dispozitiv contine doua compartimente, si anume: decantorul si separatorul. In functie de cantitatea de hidrocarburi continuta de apa, separatoarele sunt prevazute sau nu cu filtru coalescent si au capacitati diferite de separare.

Folosirea polietilenei in constructia lor aduce avantaje precum: greutate redusa, durabilitate, rezistenta la inghet si la temperaturi crescute. Mai mult decat atat, materialul este inert fata de solutiile ce contin sare si cele alcaline, este rezistent la coroziunea bacteriana si la substantele chimice active. Polietilena este foarte rezistenta la substante chimice active, in special uleiuri, solventi, grasimi, uleiuri calde, etc. Materialul are o durabilitate ridicata si este realizat fara imbinari sudate sau imbinari cu suruburi. Produsele asigura o manipulare simpla datorita greutatii reduse, oferite de materialul din care sunt confectionate, iar costurile de intretinere sunt minime datorita suprafetei interioare rezistenta la coroziune si usor de curatat.

Despre compania Proaquapure

Cu sediul in Bistrita, compania Proaquapure activeaza in domeniul tratarii apelor potabile, a celor uzate menajere si industriale, oferind produse specializate in acest scop. Societatea ofera o gama larga de produse si servicii de inalta calitate si la preturi competitive tuturor clientilor care au apelat la firma. Toate produsele comercializate au rolul de a reda apei viata. Prin imbunatatirea calitatilor apei, societatea imbunatateste calitatea vietii atat pentru utilizatori, cat si pentru mediul inconjurator.

Proaquapure distribuie produsele prin propriile canale de distributie, sau prin intermediul societatilor de retail/distributie locala. Instalatiile si echipamentele Proaquapure au ajuns in sediile unor companii recunoscute sau locuinte care se bucura de apa pura. Pentru verificarea pretului si a variatiilor tehnice, contacteaza reprezentantii din fiecare oras sau acceseaza pagina de internet a companiei Proaquapure! Achizitioneaza separator hidrocarburi oferit de compania Proaquapure pentru a imbunatati calitatea apei!

 

Datele de contact ale firmei Proaquapure

Adresa firmei: Str. Ion Minulescu, Nr. 1, Bistrita

Telefon: 0363 105 151

Email: iza.gherman@proaquapure.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.