Proaquapure: Invata si tu cum sa traiesti intr-un mediu sanatos

Factorul cel mai important de poluare este de cele mai multe ori reprezentat de infectarea apei cu diverse substante toxice si nocive. Deversarea apei menajere in canalizare sau in panzele freatice existente poate fi de asemenea un alt motiv de ingrijorare, aceste ape fiind de cele mai multe ori purtatoare de germeni sau microbi ce pot pune in pericol viata oamenilor, a animalelor dar si a mediului inconjurator. Dar toate aceste cauze negative pot fi acum evitate si prevenite prin simpla utilizare a unei statii de epurare pentru ape menajere.

Aceste statii de epurare au dimensiuni reduse, sunt extrem de eficiente si presupun o investitie mica la achizitie. Aceasta investitie va fi rapid amortizata, rezultatele obtinute fiind imediate. Datorita caracteristicilor tehnice si a performantelor inregistrate, statiile de epurare amintite pot fi usor si rapid instalate chiar de catre persoane neexperimentate. Montajul se poate realiza pentru spatii publice, private, propriile gospodari, si desigur, pentru igienizarea apei rezultate in urma proceselor de prelucrare specifice unor domenii de activitate precum cel industrial, alimentar, farmaceutic, de constructii si asa mai departe.

In cazul in care va doriti achizitionarea unei statii de epurare eficiente, de cea mai buna calitate, la preturi accesibile pentru orice buzunar, compania Proaquapure doreste sa fie partenerul dumneavoastra de incredere. Dupa cum va puteti da seama studiind numele firmei mentionate, scopul Proaquapure este de a furniza solutii inteligente si accesibile pentru purificarea apei si pentru pastrarea unui mediu sanatos, lipsit de poluare. Si o prima solutie in realizarea acestui scop este reprezentata de comercializarea purificatoarelor pentru apa menajera.

Purificatoarele reusesc sa curate apele menajere in proportie de peste 98% respectand astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar. Produsele disponibile prin Proaquapure se bazeaza pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate sau pe procedeul SBR (Sequential Batch Reactor) cunoscut si ca “namol activat”. Mai mult, compania va pune la dispozitie o gama diversificata de purificatoare, dintre care amintim: statii de epurare Oxyfix C90, statii de epurare Oxykit (bazate pe procedeul de biomasa fixata), Klaerofix, Airoxy (bazate pe procedeul de epurare SBR), Klaerocom si Klaeropro.

Fiecare produs mentionat se incadreaza in normele prevazute de lege si indeplinesc cu succes scopul pentru care a fost creat. Preturile de achizitie sunt avantajoase, acestea variind in functie de performantele si caracteristicile tehnice ale produsului ales de catre  dumneavoastra. Fiecare statie de epurare Proaquapure este descrisa amanuntit pe site-ul oficial al companiei mentionate.

Asadar, daca doriti achizitionarea unui produs de acest profil, nu ezitati si consultati platforma online Proaquapure. Pe aceeasi pagina o sa obtineti si o oferta de pret pentru produsul ales, puteti vizualiza si lista completa a serviciilor de specialitate oferite de Proaquapure, si nu in ultimul rand puteti solicita ajutorul reprezentantiilor Proaquapure pentru a beneficia de consultanta tehnica de specialitate in domeniul curatarii apei menajere si reziduale. Aceleasi informatii pot fi obtinute si prin utilizarea datelor de mai jos.

Proaquapure, date de contact:

Bistrita, Zorilor, Nr.15
Tel/Fax: +40 363 105151
office@proaquapure.ro
Departament marketing
Izabella Eva GHERMAN
Director Marketing
+40 745 167053

iza.gherman@proaquapure.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.