Probleme cu geamurile sau usile? Apelati la echipele noastre de reparatii termopane PVC

reparatii termopane PVC

Iarna este sezonul in care ferestrele termopan pot face o diferenta de cateva zeci, chiar sute de lei la factura de incalzire. Acest lucru se datoreaza modului in care acestea sunt concepute, si a tamplariei PVC sau Aluminiu care poarta un rol esential in izolarea termica si fonica a unei camere. Insa, sunt situatii in care fie timpul sau lipsa unei mentenante simple poate duce la defectarea anumitor parti ale ferestrei, insa pentru asta existam noi, echipa din spatele siteului www.reparatii-termopanepvc.ro care ofera tuturor celor din Bucuresti si zonele limitrofe servicii profesionale de reparatii termopane PVC acum si in regim de urgenta, 24/7. Pentru ca dorim sa va fim de real ajutor, deplasarea, constatarea si estimarea costurilor de reparatii sunt complet gratuite pentru persoanele din Bucuresti si zonele limitrofe.

Despre ferestrele termopan

Ferestrele termopan sunt concepute sa functioneze fara nici un fel de probleme pentru ani intregi, insa, asa cum spuneam si la inceput, exista situatii in care acestea dau semne de oboseala sau pur si simplu nu se pot inchide corect, iar daca va ganditi ca ar fi cazul sa le schimbati, noi va oferim o alternativa mult mai accesibila si rapida prin intermediul celor mai bune servicii de reparatii termopane PVC din capitala.
Tamplaria PVC este una destul de complexa in primul rand datorita structurii profilelor folosite. Acestea sunt prevazute cu multe incinte speciale care ajuta la o mai buna izolare termica si fonica, insa adevarata complexitate este in feroneria acesteia. Practic, pentru a putea permite deschiderea atat pe lateral cat si prin rabatare, mecanismul unei tamplarii PVC este destul de complex, iar in anumite situatii acesta se poate deregla.

Cea mai uzuala cauza a imposibilitatii de inchidere a ferestrelor termopan

Cele mai des intalnite situatii de catre echipele noastre de reparatii termopane PVC au fost cele in care feroneria ferestrei se deregla. Asa cum fiecare dintre dumneavoastra ati observat, aceste ferestre au pe cantul ferestrei diferite prinderi care se misca odata cu actionarea manerului. Pe partea opusa articulatiei de deschidere, pe tocul ferestrei gasim o serie de elemente metalice in care prinderile ferestrei intra pentru a asigura o inchidere ferma si sigura. Cu timpul, aliniamentul dintre aceste doua elemente se pierde, acest lucru ducand la inchiderea greoaie sau imposibilitatea de a inchide fereastra. In acest caz este cel mai bine sa apelati la una din echipele noastre de reparatii termopane PVC sau a unei firme specializate din orasul dumneavoastra, nu incercati sa efectuati reparatii pe cont propriu. Ca si cauza putem spune ca timpul ar fi una din ele, dar si operarea eronata a ferestrei.
Va recomandam ca atunci cand inchideti sau deschideti fereastra sa nu fortati in nici un fel manerul si nici inchiderea/deschiderea ferestrei. De asemenea, obisnuiti-va ca periodic sa folositi spray-ul de ungere a feroneriei care v-a fost oferit odata cu ferestrele termopan. In cazul in care nu il mai aveti, puteti achizitiona unul de la magazine specializate. Noi va stam la dispozitie in regim de 24/7 cu cele mai eficiente echipe de reparatii termopane PVC. Ne puteti contacta (daca sunteti din Bucuresti) si la numerele de telefon 0721.176 884 sau 0760.395 945

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.