PROCAS EXPERT CONSTRUCT – Hidroizolatii terase

Hidroizolatii-Bucuresti-kb9YoTe-ai saturat de apa ce se infiltreaza in exces? Pentru problema ta exista o solutie. Iti propunem serviciul de hidroizolatii terase, ce va acoperi toata zona afectata de ploi sau zapada.

Este placut sa stai intr-un loc curat, ferit de apa sau mucegai, unde iti poti crea propriul colt de rai pentru momente de relaxare. Utilizeaza lucrarile de hidroizolatii terase si terasa ta va arata ca noua, in plus va fi protejata impotriva igrasiei si a mucegaiului.

Unde gasesti servicii de hidroizolatii terase?

PROCAS EXPERT CONSTRUCT s-a dezvoltat in sectorul constructiilor si ofera o gama larga de servicii: montare gresie si faianta, hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatie subsoluri, hidroizolatii parcari, hidroizolatii bazine, hidroizolatii poduri rutiere, termoizolarea blocurilor, constructii edilitare, constructii industriale, constructii civile, placari ale fatadelor exterioare.

Firma noastra dispune de materiale de foarte buna calitate si de o echipa special instruita, cu o vasta experienta in domeniu. Avem un colectiv format din sefi de echipe, ingineri, muncitori calificati si necalificati.

Hidroizolarea se bazeaza pe unul sau mai multe straturi de membrana bituminoasa. Oferim hidroizolatii de tip monostrat, se aplica un singur strat de membrana, cat si hidroizolatii de tip dublustrat, se aplica doua straturi de membrana; in ambele cazuri se poate pune atat pe cadru existent cat si pe cadru nou executat. Se pot efectua lucrari de hidroizolatii pentru mai multe tipuri de terase: circulabile, necirculabile, ranversate sau gradini suspendate.

De ce sa folosesc hidroizolatii terase?

Terasele sunt afectate de conditiile meteo nefavorabile, ce duc la aparitia mai multor daunatori printre care se numara mucegaiul si igrasia. Rolul lucrarilor de hidroizolatii terase este de a proteja constructia de infiltrarea apei.

Efecte negative produse de infiltrarea apei: igrasie, mucegai, se reduce capacitatea de izolare termica, se modifica caracteristicile materialelor, coroziunea armaturilor, se degradeaza zona afectata din cauza procesului de inghet-dezghet.

In prezent, domeniul constructiilor a avansat din punct de vedere tehnologic, facandu-se progrese mari in domeniul materialelor de hidroizolare. Procesul de hidroizolatii terase aduce economii de timp si investitii.

Ofera-ti un loc mai curat cu serviciul de hidroizolatii terase.

In urma ploilor sau din cauza diferentelor bruste de temperatura, apa se poate infiltra prin crapaturi, iar terasele risca sa fie afectate de mucegai si igrasie, daunatoare atat pentru sanatatea dumneavoastra cat si pentru mediul inconjurator. Pentru ca o lucrare de hidroizolare sa fie de calitate, sunt importante atat caracterisicile materialului cat si calitatea executiei.

PROCAS EXPERT CONSTRUCT ofera lucrari de hidroizolatii terase, la preturi accesibile, efectuate de o echipa competenta. Toate lucrarile sunt rezistente in timp si de cea mai buna calitate.

O terasa izolata, o viata sanatoasa

De ce sa mai astepti? De ce sa iti pui in pericol sanatatea, nu doar pe a ta, ci si pe a celor din jurul tau? Gata cu petele de pe tavan! Gata cu apa care iti intra in casa! Gata cu mucegaiul si igrasia! Incepe chiar azi lucrarile de hidroizolatii terase si bucura-te de curatenie si liniste. Iti oferim materiale de cea mai buna calitate si lucrari efectuate in timp minim de executie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.