Procas Expert Construct-Hidroizoleaza eficient blocul

Hidroizolatii-Bucuresti-zWN8jPentru cei care locuiesc la bloc, o problema des intalnita este izolatia defectoasa a acoperisului. Infiltratiile nedorite de apa, fac ca majoritatea locatarilor sa se planga din cauza igrasiei si a peretilor mucegaiti ce stirbesc din frumusetea oricarui camin. In plus, confortul are de suferit. Pentru ca toate acestea sa dispara este necesara o hidroizolatie eficienta si rezistenta, efectuata de profesionisti in domeniu. In caz contrar, infiltratiile de apa pot duce la coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate  in beton, degradari din cauza ciclurilor de inghet-dezghet, reducerea capacitatii de izolare termica etc.

Daca in urma nu cu multi ani, turnarea unui strat de smoala pe suprafata acoperisului de bloc, era considerata o metoda suficienta pentru hidroizolare, astazi calitatea meterialelor este cea care face diferenta. Mai mult decat atat, o lucrare eficienta asigura un plus de confort, imbunatatind stilul de viata al locatarilor. Hidroizolarea corecta se realizeaza cu ajutorul unei folii de bitum speciala care se aplica peste placa de beton bine curatata in prealabil si a carei margini se lipesc la cald.

Hidroizolatia este procesul de etanseizare a unei suprafete in vederea evitarii patrunderii sau pierderii de lichide. Acest procedeu are la baza materiale precum argila, betonul, bentonita, membrana cauciuc, PVC,  sau prefabricate. Cu alte cuvinte, hidroizolarea mentine interiorul casei uscat si tine umiditatea la distanta. Astfel, atat  peretii cat si mobilierul locuintei nu vor avea de suferit. O regula pe care trebuie sa o respecti inaintea inceperii lucrarii este aceea ca temperatura minima trebuie sa fie  5 grade Celsius si nu se recomanda efectuarea hidroizolatiilor pe timp de iarna, pentru ca materialele pot fi afectate de temperaturi scazute si de umiditate. Mai mult decat atat, trebuie sa te asiguri ca suprafata pe care urmeaza sa se realizeze lucrarea este perfect curata, lipsita de pietris si praf.

Pe scurt, o lucrare corecta de hidroizolatie te va scapa de toata bataia de cap pe care o presupune inesteticul peretilor, mucegaiul si igrasia. In plus, vei scapa de insecte si de senzatia de umezeala. Un alt avantaj pe care hidroizolatiile le ofera este acela ca vor contribui la cresterea valorii apartamentului tau in cazul unei vanzari.

O lucrare de hidroizolatie nu este un moft, este o necesitate, motiv pentru care ai nevoie de ajutorul unor experti. Procas Expert Construct, ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, realizeaza hidroizolatii blocuri la cele mai inalte standarde calitative, prin intermediul unor echipamente si materiale ce au la baza tehnologii moderne. Specialistii Procas respecta fiecare etapa in parte a lucrarii pentru ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor. Astfel, efectuam lucrari precum decopertarea pietrisului sau a placilor de mosaic, desprafuirea, verificarea hidroizolatiei vechi, reparatii, amorsarea suprafetei, aplicarea membranei alese si in cele din urma proba de apa la 72 de ore. In plus, colaborarea cu noi iti va aduce si tarife mici, pentru ca preturile noastre sunt foarte avantajoase.

Procas Expert Construct iti pune la dispozitie hidroizolatii monostrat sau dublustrat pentru terase, fundatii, subsoluri, parcari, bazine si poduri, termoizolatii pentru blocuri, constructii civile, edilitare si industriale. De asemenea iti oferim si servicii de amenajari si finisari interioare si exterioare precum montarea de gresie si faianta, montarea peretilor din rigips si a tavanelor false etc. Pentru mai multe informatii acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne pentru a te bucura de servicii calitative la preturi mici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.