Procesul de constructie pentru garduri beton

garduri beton

Sunt elegante, durabile in timp, si mai ales, ofera protectie curtii si tine departe orice mosafir nepoftit. Vorbim despre garduri beton, simple, cu modele, sau care imita piatra, toate ofera eleganta si calitate. Fabricarea unor garduri beton implica o serie de procese prin care ne asiguram de calitatea produsului finit, astfel incat acesta sa respecte toate exigentele si cerintele clientilor nostri. Pentru a putea realiza acest lucru oferim o atentie deosebita tuturor aspectelor implicate in productia de garduri beton, incepand cu materialul ales, pana la scoaterea elementelor prefabricate din matrite.

Materiale pentru garduri beton de cea mai buna calitate

Totul incepe cu materia prima, ciment, nisip si balast. Alaturi de acestea se mai adauga si aditivi pentru a oferi atat culoarea dorita sau textura, cat si granulatia dorita de catre client. In general, cimentul pentru garduri beton este unul simplu, insa la cerea clientului putem adauga armatura cu fibre metalice sau alti aditivi pentru sporirea rezistentei. Cantitatile ingredientelor sunt masurate atent si calibrate astfel incat betonul sa fie de cea mai buna calitate.

Prepararea matritelor implica in primul rand alegerea lor in cazul in care clientul a optat pentru modele standard, dar daca respectivul client a solicitat un model unic, la comanda, atunci matritele pentru garduri beton trebuiesc proiectate. In acest caz, matritele sunt construite astfel incat sa respecte modelul necesar. Exista doua tipuri de matrite pentru garduri beton, fie monobloc, in care se poate fabrica intregul segment de gard, fie separate, in care se toarna doar anumtie elemente ale gardului.

Turnarea betonului pentru garduri beton se poate efectua in doua moduri, fie in presiune, fie in conditii normale. Turnarea sub presiune este aplicata cel mai des in cazul matritelor monobloc, cu ajutorul carora se fabrica un intreg segment de gard. Pentru elementele turnate separat, betonul este turnat, iar prin presarea partii superiore a matritei se elimina golurile de aer din compozitie.

Perioada stadard de uscare a segmentelor de garduri beton este de ordinul a catorva zile, timp suficient pentru a pregati montarea gardului la locatie. In acest sens una din ehipele noastre se deplaseaza la client pentru a pregati elementele de prindere ale gardului. Astfel, se fac toate masuratorile ce privesc montarea gardului dar se si pregatesc fundatiile stalpilor de sustinere. Odata aduse si segmentele de gard, acestea sunt puse in loc, iar cu ajutorul sistemelor de prindere sunt ancorate de stalpii de sustinere. In cazul unor garduri beton cu ornamente speciale, la montarea gardului, echipa adauga respectivele ornamente fixandu-le fie cu ajutorul unor sisteme de prindere, fie cu suruburi speciale.

O echipa profesionista si dedicata

La final, intregul gard, dar si zona in care s-a lucrat sunt curatate temeinic, iar apoi are loc o ultima verificare a intregii structuri. Astfel, ne asiguram de faptul ca toate segmentele de garduri beton sunt pozitionate corect, si prinse temeinic. Ca si concluzie, putem spune ca in cursul anilor am perfectionat cu fiecare lucrare atat modul nostru de a lucra, cat si uneltele si utilajele. Va asteptam pe siteul nostru, www.bogdangarduridebeton.ro pentru a afla ofertele noastre dar si pentru a solicita informatii legate de produsele si serviciile noastre. Va asteptam cu drag!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.