Procesul de instalare lifturi prin Top Total

instalare lifturi

Lifturile sunt inventiile moderne ale zilelor noastre ce sunt menite sa ne faca viata mai sccesibila, confortabila si usoara. Acestea sunt foarte importante pentru a realiza accesul mult mai usor intre etaje a persoanelor, dar in cazul transportului mult mai usor a marfurilor.

Compania Top Total ofera servicii de proiectare, instalare lifturi, intretinerea prin desfasurarea reviziilor tehnice periodice si desfasurarea eventualelor reparatii in cazul in care apar diverse defectiuni ale componentelor care intregesc un ascensor.

Feluri de instalare lifturi

Actiunea de instalare lifturi este un proces complex si sofisticat, iar din acest motiv este bine sa apelati la o echipa calificata si experiementata in domeniu, precum compania Top Total. Instalarea unui lift depinde de mai multi factori, precum: compania care are menirea de a se ocupa de intreg procesul de instalare lifturi si de buna functionalitate. In procesul de asamblare a lifturilor se utilizeaza mai multe lucrari precum: sudura, tachelaj, lacatuserie sau lucrari electrice.

Asadar, exista trei feluri de instalare lifturi, precum:

  • instalare lifturi pe elemente – acest tip se utilizeaza in instalarea lifturilor care prezinta camere de motor sau la reconstruirea si modernizarea ascensoarelor invechite;
  • instalare lifturi tubing – acesta este un mecanism greu alcatuit din beton armat, unde sunt instalate segmente ale liftului, precum: fixatoare, usi si altele.
  • Instalare lifturi in blocuri marite – in acest proces sunt utilizate blocuri masive si se folosesc atunci cand nu sunt acoperite golurile putului sau a camerei pentru motor.

Durata procesului de instalare lifturi se realizeaza in functie de mai multe elemente, precum: tipul liftului, greutatea, modelul si altele. Daca va ganditi la pretul unui asemenea lift ce poate sa va usureze semnificativ viata trebuie sa stiti ca depinde in mare masura de felul instalarii ascensorului si de tipul utilajului.

Tipuri de lifturi

Lifturile reprezinta astazi parte din viata oamenilor fiindca le usureaza foarte mult viata in ceea ce priveste accesul dintre etaje ale persoanelor, dar si transportul diverselor marfuri. Asadar, exista lifturi, precum:

  • lifturi pentru vile;
  • ascensoare pentru persoane;
  • ascensoare speciale pentru persoanele cu dizabilitati;
  • lifturi pentru spitale;
  • lifturi panoramice.

Lifturile destinate persoanelor se pot instala in: cladiri rezidentiale, cladiri comerciale sau cladiri foarte inalte. In plus, exista si ascensoare pentru transportul marfurilor, ascensoare de serviciu care sustin o greutate mica, ascensoare materiale, ascensoare pentru marfuri grele sau  ascensoare pentru variate platforme de ridicat.

Asadar, lifturile functioneaza pe baza principilui contragreutatii. Cabina de transport a liftului este suspendata prin intermediul unor cabluri de otel ce sunt trecute printr-o roata de frecatie. In plus, sistemul are nevoie de un motor electric care trebuie sa aiba capacitatea de a indeplini actiunea de frecare aparuta intre cabluri si roata de frecatie.

Instalare lifturi calitative prin Top Total

Top Total ofera servicii de instalare lifturi ce respecta cu strictete normele in vigoare de siguranta in executie si de buna functionalitate. Asadar, Top Total este compania calificata in domeniu, ce respecta toate normele de siguranta pe care trebuie sa le indeplineasca un lift in timpul miscarii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.