Producator sapunuri Mopeka Impex. Avantajele unui sapun lichid

Producator sapunuri Mopeka Impex. Avantajele unui sapun lichidProducator sapunuri Mopeka Impex din Timisoara este una dintre cele mai renumite companii din tara care activeaza de mai bine de 20 de ani in acest domeniu. Printre produsele Mopeka Impex se numara sapunurile lichide – atat pentru uz personal, cat si pentru intrebuintarea lor in hoteluri, restaurante sau pensiuni – degresanti, detergenti, ignifuganti, produse chimice, diverse produse destinate curateniei, dar si sampoane si detergenti auto.

Pe langa faptul ca ofera o gama variata de produse, deosebit de calitative si la un pret accesibil, Mopeka Impex depune eforturi constante pentru a aduce imbunatatiri tuturor produselor sale, astfel incat sa ofere numai ce este mai bun clientilor, in pas cu moda timpurilor in care traim, la fel cum sunt si sapunurile lichide.

Producator sapunuri. Putina istorie

 

Inainte de a vorbi despre avantajele sapunului lichid este indicat sa facem o scurta incursiune in lumea sapunului.

Cu 2.800 de ani inainte de Hristos oamenii din Babilon utilizau sapunul in mod frecvent. Acest fapt a fost adus la cunostinta noastra de catre arheologi. Si egiptenii foloseau un produs similar sapunului din zilele moderne, acesta avand rolul de a spala si a trata unele boli de piele. In secolul 6 i.H. fenicienii utilizau si ei sapunul pentru a spala lana, bumbacul sau diverse alte fibre naturale, proces necesar inainte de a se trece la urmatoarea etapa, teserea.

Abia in secolul 2 i.H. Galenus a consemnat in scris faptul ca sapunul era utilizat si pentru igiena corporala. In secolul 8 d. Hr. sapunul este fabricat la scara larga in Italia si Spania, apoi este preluat de catre Anglia si Franta, iar de aici se raspandeste in toata lumea.

Daca la inceput sapunul se gasea in forma solida, in zilele noastre se intalneste si sapunul lichid. Cum se obtine sapunul lichid? Se porneste de la reteta celui solid, la care se adauga apa distilata calda si in cele din urma apa, pentru diluare. Insa procesul este mult mai complex decat atat si doar o echipa priceputa cum sunt si cei de la Mopeka Impex va sti exact ce si cum sa faca.

Producator sapunuri. Care sunt avantajele sapunului lichid?

 

Avantajele unui sapun lichid sunt multiple si trebuie sa enumeram:

– Confort;

– Curatare;

– Eficienta;

– Este igienic, deoarece minimizeaza contactul dintre 2 sau mai multe persoane;

– Diminueaza pierderile;

– Face spuma mai putina, insa curata eficient si nu necesita un consum mare de apa pentru clatire;

– Impiedica raspandirea de germeni, microbi sau murdarie prin evitarea savonierelor care pastreaza umezeala. In acest sens, sapunurile lichide sunt foarte bine-venite in toaletele Producator sapunuri Mopeka Impex. Avantajele unui sapun lichid1publice;

– Poate avea proprietati diferite, miros sau culori diferite, in functie de preferinte;

– Are un pret de achizitie accesibil.

Fie ca doresti sapun lichid pentru uzul familiei tale sau fie ca ai un restaurant, o pensiune sau un hotel in ingrijire, Mopeka Impex iti pune la dispozitie mai multe variante de sapun lichid, care-ti vor permite o buna igienizare si indepartare a murdariei.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege producator sapunuri Mopeka Impex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mopeka Impex? Pentru detalii, suna la unul din numerele 0748-110.818, 0755-083.650, 0740-422.601 sau 0728-982.700.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.