Produse apicole- minuni pentru sanatate

produse apicole

Din gama  variata de produse naturale pe care le avem la dispozitie pentru a ne pastra sau redobandi sanatatea, produsele apicole au  cea mai mare arie de acoperire, iar apicultura a devenit una dintre  ocupatiile  tot mai des intalnite in randul romanilor.

Fie ca preferati si dumneavoastra sa va alaturati celor mentionati mai sus, fie ca  alegeti varianta procurarii produselor din comert, important este sa cunoasteti cu adevarat  proprietatile miraculoase pe  care le au aceste produse apicole asupra organismului nostru.

Produse apicole- proprieti specifice

In topul celor mai utilizate produse din  randul celo apicole, trebuie sa mentionam laptisorul de matca, propolisul, polenul si nu in ultimul rand, mierea in sine. Fiecare din acestea are numeroase proprietati benefice asupra organismului nostru.

  Laptisorul de matca, sau “licoarea reginei”,  pentru ca este una din principalele surse de hrana ale reginei stupului dar si a larvelor,  va asigura o piele frumoasa si  sanatoasa impiedicand dezvoltarea bacteriilor care o pot ataca. Si infectiile intestinale  pot fi prevenite cu ajutorul consumului de laptiosr de matca, iar celula nervoasa are capacitatea, sub actiunea substantelor din acest laptisor, sa se refaca complet, avand ca efect principal, o capacitate de concentrare mult mai mare.

Polenul, consumat crud desi poate initial va poate provoca un oarecare sentiment de repulsie, este extrem de benefic, in pincipal  datorita celor 22 de aminoacizi, numeroase vitamine si in jur de 27 de minerale, din compozitia sa.  Ca principale efecte asupra organsmului, mentionam in principal activitatea sa asupra sistemului nervos insa, la fel de bine va protejeaza sistemul endocrin, va scapa de prostata, sinuzita si de mare parte din alergiile sezoniere.

In final, dar nu in cele din urma,  arhicunoscuta miere,  omniprezenta in vietile tuturor, care ajuta la relaxare si  odihna, poate lupta cu ulcerul,  ajuta la  mentinerea frumusetii pielii si lista poate continua insa, nu poate fii dovedita decat in momentul in care decideti  ca e momentul sa va lasati ajutat in mentinerea sanatatii de niste produse apicole.

Produse apicole pentru o sanatate  de fier

  Natura nu ne-a dezamagit  niciodata pana acum, ba chiar mai mult, ne-a oferit tot ce a avut ea mai bun pentru ca noi sa o indragim si sa  o respectam. De la mii de feluri de plante medicinale  si pana la aceste produse apicole, tot ceea ce am primit de la natura a fost  pentru binele nostru atat avreme cat nu am exagerat. Pana la urma si veninul de vipera, in cantitati mici, poate fii benefic pentru aspectul dumneavoastra fizic. Abia acesta poate fi considerat elixirul  tineretii insa, injectarea lui in mod  intentionat nu este  permisa sau recomandata asa ca mai bine ramaneti la  produsele apicole, ele sigur nu o sa va faca rau.

De la piele si pana la  cea mai  ascunsa celula nervoasa, toate pot functiona exact in parametrii biologici obisnuiti, atata vreme cat le oferiti un pic de ajutor, ajutor pe care il gasiti, desigur, in produsele apicole de calitate, iar prin calitate vreau sa spun naturale 100%.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.