Produse pentru capitonaj bena de cea mai buna calitate

Iarna este cel mai dificil sezon pentru transportatorii de marfuri deoarece temperaturile scazute, ninsorile dar si inghetul provoaca neplaceri ce vin val-dupa-val ducand astfel la situatii in care pot fi pierdute sume importante de bani. Ne referim mai ales la deteriorarea partii interioare a camioanelor, care doatorita inghetului devine mult mai vulnerabila la impact si la solicitari mecanice. Ei bine, Speedliner Romania va ofera o gama completa de produse pentru capitonaj bena. Acestea sunt perfecte pentru toate tipurile de solutii de transport, fiind foarte usor de aplicat, oferin rezistenta extrem de buna la solicitari mecanice, chimice pentru suprafetele acoperite cu aceste produse.

Aplicarea unui capitonaj bena

In acest articol vom vedea cat usor se aplica un capitonaj bena si mai ales, cum reuseste acesta sa protejeze suprafata interioara a spatiului de trnasport al autoturismului dumneavoastra. Inainte de a vorbi despre aplicare, trebuie sa spunem ca solutiile oferite de catre noi sunt pe baza de polimeri, acest lucru indicand faptul ca pentru o aplicare optima si de mare rezistenta trebuie sa apelati si la un primer, care, bineinteles il puteti gasi tot la noi.

Pentru a aplica in mod corect un capitonaj bena trebuie sa aveti grija in primul rand cu pregatirea suprafetei metalice. Aceasta trebuie bine curatata si chiar sablata daca se poate. In cazul in care nu aveti posibilitatea de a sabla suprafata, puteti indeparta stratul de vopsea cu un smirghel. Dupa ce ati finalizat pregatirea suprafetei, aplicati primerul si asteptati uscarea acestuia.

Pentru a alege corect tipul de capitonaj bena este necesar sa consultati unul din expertii nostri, insa pe scurt va putem spune ca Speedliner Euro HS este o acoperire cu o grasime mare cu o buna protectie impotriva solicitarilor mecanice, Euro HC este similar cu precedentul, insa prin adaugarea unui aditiv se poate obtine si o protectie antibacterienem iar varianta Euro HG este o solutie de tip High Gloss pentru finisarea cu un strat super-lucios si se aplica peste cele doua tipuri de capitonaj bena descrise anterior.

Beneficiile oferite de un capitonaj bena

Aplicarea acestor produse este extrem de facila, aceasta putand fi efectuata cu o pensula, cu ajutorul unui pistolet. In mod evident, cea mai buna aplicare este obtinuta cu ajutorul pistoletului de pulverizare. Dupa aplicarea stratului in mod uniform, in general un capitonaj bena are nevoie de 24 de ore pentru a se usca, insa acest timp variaza in functie de tipul ales si de aditivii inclusi in amestecul bi-component al capitonajului.

Ca si beneficii aduse de un capitonaj bena putem specifica obtinerea unei protectii ferme a suprafetelor pe care a fost aplicata aceasta solutie, iar datorita particulelor din aditivii optionali puteti obtine o aderenta foarte buna a suprafetelor, chiar si in conditii de existenta a peliculei de apa. De asemenea, rezistenta la zgariere si uzura este ireprosabila. Asadar, putem spune ca aceste produse sunt destinate protejarii tuturor mijloacelor de transport nu numai pe timp de iarna, ci si impotriva uzurii. Pentru a afla mai multe, va asteptam pe siteul nostru www.speedlinerromania.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.