Promed Impex – Aliatul tau in lupta impotriva rozatoarelor

Lucrati in domederatizare bucurestiniul agriculturii si aveti nevoie de un ajutor specializat in lupta impotriva rozatoarelor? Cautati o solutie profesionala de a scapa de acesti mici daunatori? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in oferirea de servicii de deratizare si dezinsectie? Promed Impex detine toate resursele necesare pentru a oferi clientilor sai servicii de calitate in domeniul deratizarii si dezinsectiei.

Cu ce se ocupa compania Promed Impex si ce beneficii vor avea clientii colaborand cu aceasta?

Compania bucuresteana s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de dezinsectie si deratizare in spatii de locuit si spatii cu alte destinatii. Avand o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, specialistii firmei sunt capabili sa va ofere servicii la standarde de calitate foarte ridicate. Substantele folosite pentru combaterea rozatoarelor si a insectelor sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea organismului uman, pentru mediul inconjurator sau pentru animalele domestice. Acestea nu au miros si sunt foarte eficiente in lupta impotriva micilor daunatori.

Pentru a va apara sanatatea, operatiunile de dezinsectie si deratizare sunt absolut necesare. Rozatoarele si insectele sunt purtatoare ale unor boli, virusuri si microbi ce va pot pune intr-un real pericol. Importanta acestor operatiuni este stipulata si in legislatia in vigoare.

Prezenta insectelor si a rozatoarelor intr-un anumit spatiu este un lucru neplacut nu doar pentru ca acesti daunatori sunt purtatori de diferite boli, ci si datorita faptului ca, in cazul agriculturii, pot distruge arii intinse de recolte. In acest caz, este absolut necesar sa se recurga la serviciile companiei Promed Impex. Specialistii firmei vor lua masuri atat pentru prevenirea aparitiei daunatorilor, cat si pentru inlaturarea lor din perimetrul cu pricina.

Experienta personalului, substantele eficiente utilizate si promptitudinea serviciilor sunt doar cateva din aspectele ce recomanda firma Promed Impex pentru un parteneriat.

Deratizarea este o operatiune extrem de importanta, deoarece rozatoarele reprezinta principalii purtatori de boli si, in acelasi timp, aduc si importante pagube economice. Rozatoarele reprezinta o amenintare atat pentru om, cat si pentru animale. Deratizarea este acea activitate prin care se elimina rozatoarele utilizandu-se substante inodore, eficace, netoxice, avizate de Ministerul Sanatatii. Aceste substante sunt eficiente pentru orice specie de sobolani sau soareci.

Operatiunea de deratizare se adreseaza tuturor persoanelor si domeniilor de activitate din cauza faptului ca rozatoarele se dezvolta oriunde gasesc conditii optime de supravietuire. Promed Impex efectueaza servicii de deratizare in gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, spatii agricole etc.

Promed Impex vine in ajutorul clientilor sai pentru a asigura un mediu curat si bine igienizat, ferit de micii daunatori.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii profesionale de deratizare sau dezinsectie, apelati cu incredere la specialistii firmei bucurestene Promed Impex. Rezultatele sunt imediate!

Date de contact:deratizare bucuresti

Denumirea firmei: Promed Impex;

Numar de telefon: 021 233 86 12 sau 0726 116 891.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre sistemele de detectie perimetrala accesand link-ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=4356

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.