Promed Impex – deratizare si dezinsectie garantata !

Vrei sa scapi rapid si sigur de toti ‘musafii nepoftiti’ ?

Te-ai saturat de toate problemele pe care le ai din cauza insectelor ce uneori iti invadeaza locuinta ori biroul ?

Cauti o firma profesionista care sa-ti ofere cele mai bune servicii de deratizare si dezinsectie, la preturi fara concurenta ?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Promed Impex din Bucuresti !

Avand 13 ani de experienta pe piata de profil, firma Promed Impex iti pote garanta calitatea tuturor lucrarilor efectuate, atat in spatii de locuit, cat si in birouri.promed

Promed Impex este compania care stie sa-si respecte intotdeauna clientii, oferindu-le acestora servicii la standarde europene, efectuate in scurt timp si la tarife mult sub cele practicate de concurenta.

Lucrand doar cu echipe de profesionisti, preluand cu promptitudine toate solicitarile, efectuand cu rapiditate si eficienta toate lucrarile, Promed Impex este u nume recunoscut in domeniu, portofoliul clientilor dobanditi de-a lungul anilor fiind unul impresionant.

Apeland la servicile companiei Promed Impex ai garantia ca scapi rapid si sigur de toate insectele si rozatoarele ce iti induc o stare de inconfort, toate substantele folosite de profesionistii firmei fiind avizate de Ministerul Sanatatii, non-toxice pentru om si animale si inodore.

Daca ai avut ghinionul sa fii invadat de soareci sau sobolani, nu intra in panica !

Este de ajuns un simplu telefon, o singura programare si totul se rezolva rapid si sigur !

In scurt timp de la preluarea comenzii, specialistii Promed Impex se vor prezenta la locatia indicata de tine si iti vor arata cum se realizeaza adevaratele lucrari de deratizare.

Profesionistii companiei fac deratizari atat in spatii deschise, cat si in cele inchise, precum  gradinite, scoli, ori unitati hoteliere si din alimentatia publica.

Avand in dotare aparatura si echipamente de ultima generatie, lucrand doar cu substante avizate, echipele de lucru Promed Impex te scapa rapid de probleme, la preturi accesibile tuturor.

De ce sa nu extermini imediat orice soarece ori sobolan pe care l-ai zarit prin casa ori birou ?

Stii cat de periculoase sunt rozatoarele pentru sanatatea ta ? Stii cate boli grave iti pot transmite acestea ?

Trichiniloza, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza sau gastroenterita virotica sunt doar cateva dintre afectiunile la care te expui daca nu iei rapid masuri.

Promed Impex iti poate fi de un real ajutor, mai ales ca profesionistii firmei folosesc intotdeauna mai multe metode de lucru :

  • Metoda chimica – cu substante raticide ce au un efect letal, acestea fiind amplasate de personalul calificat in locatii bine stabilite
  • Metoda ecologica –  echipele de lucru prind si imobilizeaza rozatoarele in capcane speciale, dupa care acestea sunt transportate in conditii de maxima siguranta in dispozitive speciale, fiind distruse ulterior prin metode speciale
  • Metoda mixta –reprezinta combinarea metodei ecologice cu cea chimica, eficienta fiind maxima in acest caz

Si pentru ca totul sa fie absolut garantat, specialistii Promed Impex folosesc doar substante incadrate in grupele III si IV de toxicitate din lista pesticidelor avizata de Ministerul Sanatatii.

Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba de sanatatea ta ! Ia masuri imediat si apeleaza la cei mai buni in domeniu !

Promed Impex – specialistii care te scapa intotdeauna de griji !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1
Telefon: 021 233 86 12 | 0726 116 891
Fax: 021 230 10 10

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.

 Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.