Promed Impex: Invata cum sa scapi rapid de daunatori

In cazul in care prezenta rozatoarelor, sau a altor daunatori va pune in pericol desfasurarea activitatilor de zi cu zi, compania Promed Impex va garanteaza executia unei deratizari eficiente si rapide. Desigur, rozatoarele trebuiesc extirpate inca de la primele semne ale unei infestari, evitandu-se astfel transmiterea unor boli, sau punerea in pericol a sanatatii angajatilor sau clientilor dumneavoastra. Daunatorii de acest tip sunt extrem de periculosi si de cele mai multe ori greu de alungat sau omorat. Asadar, pentru a gestiona inteligent situatia nefericita in care va aflati trebuie sa solicitati ajutorul unor profesionisti.

Acesti profesionisti pot fi reprezentati de compania Promed Impex. Promed Impex isi desfasoara activitatea in Bucuresti dar si in imprejurimile capitalei, venind in ajutorul celor interesati cu servicii complexe de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Toate aceste operatii sunt utilizate pentru inlaturarea daunatorilor si igienizarea spatiului infectat. Mai mult, operatiile enumerate se aplica atat pentru locuinte particulare sau private, cat si pentru (sau in special) spatii comerciale, restaurante, magazine alimentare si nu numai, hale industriale, santiere de constructii, birouri si asa mai departe.

In cazul in care rozatoarele sunt motivul pentru care solicitati interventia Promed Impex, o deratizare va fi aplicata. Aceasta operatie presupune aplicarea unor solutii nocive care sa alunge si omoare soarecii si sobolanii care va dau batai de cap. Aceste solutii sunt toxice doar pentru rozatoare, nu si pentru oameni. Toate solutiile utilizate de Promed Impex sunt aprobate de Ministerul Sanatatii si pot fi aplicate in orice spatiu chiar si fara intreruperea activitatilor de zi cu zi.

Pentru a obtine rezultate rapide, eficiente si de lunga durata, deratizarea se va aplica pe o suprafata mai mare, chiar in afara celei infectate. Astfel, daunatorii vor fi alungati dar si extirpati, revenirea acestora fiind putin probabila. Desigur, in urma deratizarilor se vor aplica si solutii pentru dezinfectia locului respectiv si pentru igienizarea spatiului ce a fost deratizat, asigurandu-se eliminarea substantelor patogene care pot reprezenta microbi, virusuri si asa mai departe.

Deratizarea aplicata de Promed Impex asigura rapiditate si eficienta crescuta in eliminarea soarecilor si a sobolanilor prezenti atat in spatii inchise, cat si in spatii deschise precum parcuri, alei pietonale, piete publice si nu numai. Indiferent de situatie, personalul companiei mentionate se va asigura de succesul solutiei alese si de eficienta operatiilor aplicate in fiecare caz in parte. Promed Impex dispune atat de personal calificat si experimentat, cat si de aparatura de profil si de substante de specialitate, aprobate de Ministerul Sanatatii.

Asadar, daca vreti sa solicitati o deratizare Promed Impex, nu trebuie decat sa contactati reprezentantii companiei precizate. In prealabil, daca doriti puteti afla si alte detalii referitoare la activitatea depusa de aceasta companie, cat si despre serviciile oferite, prin simpla accesare a platformei online promedimpex.ro. In acelasi timp puteti solicita asistenta sau ajutor de specialitate din partea expertilor Promed Impex, sau puteti achizitiona substante toxice pentru a alunga diversi daunatori (atat timp cat o deratizare sau dezinsectie nu este necesara si puteti interveni in mod personal pentru alungarea „musafirilor nepoftiti”).

Promed Impex, date de contact

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/ 233.86.12
Fax: 021/ 230.10.10
Mobil: 0726.116.891
e-mail: petrunita@promedimpex.ro

Articol oferit de Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.