Promed Impex – specialist in servicii deratizare Bucuresti!

promedServiciile de deratizare Bucuresti sunt esentiale pentru spatiile publice, dar si pentru cele private pentru a le proteja impotriva rozatoarelor. Aceste servicii reprezinta cea mai eficienta metoda de a scapa de rozatoare. Promed Impex pune la dispozitia clientilor sai servicii profesionale de deratizare Bucuresti, gratie unei echipe experimentate in domeniu si substantelor eficiente utilizate. Echipa Promed Impex iti vine in ajutor oferindu-ti solutii personalizate si echipamente moderne in scopul eradicarii rozatoarelor. Se recomanda efectuarea acestui procedeu la intervale regulate de timp pentru un plus de confort si siguranta.

Ai parte de servicii profesionale, la preturi convenabile! Deratizarea se realizeaza in gradinite, cladiri publice, scoli, restaurante, hoteluri, dar si in spatiile deschise pentru a asigura un mediu curat si igienizat corespunzator. Promed Impex este partenerul tau ideal datorita preturilor accesibile si calitatii superioare a serviciilor oferite. Serviciile de deratizare efectuate se adapteaza in functie de spatiul in cauza, de riscul de aparitie al rozatoarelor si alte aspecte. Gratie acestor deratizari, vei fi ferit de infectiile cu diferite boli, precum si de pericolul pagubelor materiale. Dupa deratizare, spatiul va fi placut, curat si igienizat.

Promed Impex stie totul despre deratizare!

Atunci cand rozatoarele iti cauzeaza probleme, apeleaza la specialistii Promed Impex. Deratizarea implica luarea unor masuri necesare pentru a inlatura rozatoarele, utilizand substante inodore, netoxice pentru animale sau om. Rozatoarele pot avea efecte neplacute asupra oamenilor, fiind purtatori de diferite boli si pot cauza pagube materiale. Firma Promed Impex utilizeaza substante adecvate, avizate de catre organele abilitate in domeniu, ce nu au niciun efect secundar asupra oamenilor si animalelor. In plus, spectrul de actiune al acestor substante este foarte larg, referindu-se la orice specie de sobolani sau soareci. Procedeul de deratizare se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si oricarui domeniu de activitate, intrucat rozatoarele se gasesc in orice spatiu in care sunt conditii optime de supravietuire.

Este esentiala efectuarea unei deratizari in beciurile si depozitele cu alimente, la retelele de canalizare, in hambare si in subsolul blocului, in zonele in care se depoziteaza deseuri si in alte spatii asemanatoare. Echipa firmei va actiona prompt si eficient, iar tu vei scapa de rozatoare sau de acest pericol in scurt timp. Perioada in care se recomanda efectuarea acestor procedee este primavara si toamna. Deratizarea poate fi realizata curativ sau preventiv, in functie de fiecare situatie in parte, avand efecte benefice pe o perioada indelungata de timp. Substantele sunt in concordanta cu standardele europene si confera un nivel de siguranta ridicat.

Deratizare Bucuresti de la profesionistii Promed Impex!

Cu o vasta experienta in domeniu, echipamente si substante dintre cele mai eficiente, Promed Impex este ajutorul de care ai nevoie pentru combaterea daunatorilor. Societatea ofera servicii de deratizare si dezinsectie atat pentru spatiile inchise, cat si pentru cele deschise. Toate serviciile oferite sunt prompte si adaptate nevoilor fiecarui client in parte. Pentru detalii suplimentare si pentru a beneficia de aceste operatiuni absolut necesare, contacteaza echipa Promed Impex. Importanta acestor operatiuni este stipulata prin legislatia in vigoare, de aceea operatiunile de deratizare si dezinsectie sunt obligatorii.

 

Datele de contact ale firmei Promed Impex

Adresa firmei: Str. Dionisie Fotino, Nr. 25, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 233 86 12

Email: petrunita@promedimpex.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.