Protectia muncii Ploiesti cu Nisab Cons

Chiar daca lucram intr-o cladire de birouri sau fabrica de asamblare, indiferent de activitatea prestata in cadrul companiei respective, in orice firma trebuie sa existe o lista minimala cu reguli de protectia muncii, complet necesare pentru buna desfasurare a propriei activitati, fara a exista ulterior riscul unui accident de munca. Aceste norme de protectia muncii trebuie realizate inainte de inceperea activitatii propriu-zise de catre o persoana alocata companiei, capabila sa explice angajatilor rolul important al respectarii acestor reguli de protectia muncii. Daca in firma dumneavoastra nu exista un personal calificat pentru realizarea activitatilor de protectia muncii, firma Nisab Cons din Ploiesti va sta la dispozitie pentru rezolvarea acestei probleme si nu numai. Nisab Cons este alegerea potrivita pentru protectia muncii Ploiesti.

Nisab Cons – activitati de protectia muncii Ploiesti in stil profesionist pentru afacerea dumneavoastra

 

Protectia muncii Ploiesti cu Nisab ConsFirma Nisab Cons a fost infiintata in anul 2004 si are sediul principal in municipiul Ploiesti, judetul Prahova. Avand la baza o echipa tanara si capabila este important ca mereu sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii in materie de protectia muncii Ploiesti.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor persoanelor juridice de pe teritoriul Romaniei care, in baza unui contract incheiat cu firma noastra, pot scapa de grijile realizarii activitatilor de protectia muncii cu angajatii companiei.

Accesand pagina firmei Nisab Cons (nisab.ro), la rubrica “portofolii” puteti regasi numele tuturor firmelor care au apelat la serviciile sale pentru realizarea documentatiei aferente normelor de protectia muncii Ploiesti si nu numai: S.C. PLASTINVEST S.A. Ploiesti, S.C. SPINVOLTA RICOM IFN S.R.L. Ploiesti, S.C. IPROMET S.A. Bucuresti, S.C. ALFA TEXTIL S.R.L. Buzau etc.

Printre serviciile prestate putem enumera: activitati de prevenire si protectie in domeniul SSM (servicii de securitate si sanatate in munca), activitati de prevenire si protectie in domeniul SU (servicii de situatii de urgenta), consultanta in domeniul relatiilor de munca sau consultanta privind implementarea sistemelor de management integrat.

Ca urmare a rezultatelor obtinute in decursul celor 11 ani de experienta in domeniu, compania se bucura de aprecierea Camerei de comert si industrie Prahova. Compania se situeaza in primele cinci firme ce activeaza in domeniul serviciilor de consultant. Asadar, pentru servicii de protectia muncii Ploiesti, puteti apela cu incredere la aceasta firma.

Nisab Cons – scapati de grijile realizarii documentatiei aferente normelor de protectia muncii Ploiesti

 

Feedback-ul pozitiv primit din partea firmelor care au apelat la serviciile noastre si increderea acordata de clientii nostri ne determina sa continuam in acelasi ritm Protectia muncii Ploiesti cu Nisab Cons1si vom pune mereu pe primul loc satisfacerea cerintelor tuturor clientilor care aleg sa apeleze la serviciile noastre pentru activitatile de protectia muncii Ploiesti, consultanta, etc.

Totodata, firma Nisab Cons organizeaza si cursuri de perfectionare pentru doua domenii: resurse umane, servicii si securitate in munca. Veti fi instruiti de o echipa experimentata si profesionista. Cursurile au loc la sediul firmei din Soseaua Vestului nr. 12, Cladirea de birouri Baumeister, orasul Ploiesti, judetul Prahova.

Pentru mai multe detalii privind activitatile de protectia muncii Ploiesti si nu numai, puteti accesa site-ul nisab.ro unde veti gasi toate informatiile necesare. Ne mai puteti contacta telefonic, prin completarea formularului de contact disponibil de asemenea pe site, prin fax, e- mail sau direct la sediul firmei din Ploiesti.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.