Protejeaza mediul cu separatoare de ulei Galaxy Termo Trading!

Separatoare-uleiFara indoiala, putem spune ca apa curata este cea mai mare valoare si bogatie a planetei noastre, fiind un element esential vietii la toate nivelurile ei, de la hrana si pana la activitatile de zi cu zi. Din pacate, ritmul complicat al vietii umane expune acest element de nepretuit la o solicitare sporita. Si aceasta sursa de energie, ca toate celelalte, este limitata, fapt pentru care avem obligatia de a pastra si proteja puritatea ei de dragul viitorului nostru. Din pacate, observam in ultimii ani tot mai multe cazuri in care, accidental sau nu, apele din jurul nostru sunt poluate cu fel si fel de elemente toxice. De exemplu, pentru a intelege ce efecte au acestea asupra apei, este suficient sa aflati ca un litru de ulei folosit poate polua un milion de litri de apa potabila. Si ganditi-va la tonele de uleiuri deversate in rauri, lacuri, mari si oceane, ce efecte au ele.

Unul dintre cele mai utilizate produse in vederea protectiei mediului atunci cand vine vorba de tratarea apelor care provin din activitati comerciale si/sau industriale este reprezentat de separatorul de ulei. In Romania, unul din cei mai importanti furnizori de separatoare de ulei este compania Galaxy Termo Trading din Pitesti (judetul Arges). Separatoarele de ulei oferite de compania din sudul tarii apartin marcii Telcom. Acestea sunt unitati de tratare a apelor care provin din activitati comerciale sau industriale. Ele sunt utilizate la separarea uleiurilor neemulsionate prezente in apele uzate, inainte de deversarea acestora in canalizarea publica sau in apele de suprafata. Principala caracteristica a acestor separatoare de ulei este de a asigura, in mod natural, tratarea apei uzate poluante pana la parametrii prevazuti de normele legale.

Montarea separatorelor de ulei de la Galaxy Termo Trading se face prin ingropare fara structura de protectie sau ingropare cu structura de protectie. Aceste metode depind de structura solului si de adancimea la care se vor monta separatoarele. Indiferent de metoda de ingropare, trebuie sapata o groapa cu dimensiunile mai mari cu 30 de cm fata de cele ale bazinului principal. Separatoarele sunt alcatuite dintr-un bazin principal denumit bazin de sedimentare si un bazin de separare, care este prezent in bazinul de sedimentare.

Domeniile de utilizare ale separatoarelor de ulei Galaxy Termo Trading sunt: piete, service-uri, garaje industriale, parcari si spalatorii auto, societati industriale unde apa pluviala este poluata cu uleiuri, etc. Prin tratarea apelor uzate, separatoarele de ulei garanteaza: indepartarea materialului plutitor in proportie de peste 90% si indepartarea materialelor sedimentabile in proportie de aproximativ 90%.

Avantajele de care veti beneficia daca achizitionati separatoarele de ulei Telcom de la  Galaxy Termo Trading:

– dimensiuni mici

– inchise etans

– nu ocupa spatiu (trebuie ingropat)

– greutate redusa

– nu necesita alimentare la curent electric

– nu folosesc substante bioactivatoare

– reactie neutra la radiatiile UV

– rezistenta la atacurile agentilor chimici si la coroziune

– nu necesita intretinere, doar vidanjare

– forma bazinelor prezinta avantajul unei structuri monolite solide

– rezistenta mecanica si termica la temperaturi cuprinse intre -60 si +80 grade Celsius

– respecta normele europene, garantand un produs reciclabil 100%

In afara de separatoarele de ulei extrem de utile in orice activitate care implica scurgeri de ulei, compania Galaxy Termo Trading se ocupa cu activitati de consultanta, proiectare, import, distributie, comercializare, puneri in functiune, service pentru urmatoarele echipamente: fose septice ecologice, instalatii mari pentru epurarea apelor, sisteme de epurare NTPA 001, accesorii sisteme de epurare, separatoare de uleiuri cu filtru de coalescenta, separatoare de grasimi, rezervoare de suprafata, rezervoare de mari dimensiuni, rezervoare subterane, vase decorative, bioactivatori, etc.

Date de contact:

Pitesti, Targul din Vale, Str. Abatorului nr. 1

Tel./Fax: 0348 445 312 (RDS)

Mobil: 0727 960 205 (portat Cosmote); 0784 286 093 (Cosmote)

Email: office@ecofose.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.