Protejeaza mediul cu serviciile transport si reciclare deseuri – Cami Comexim

Colectare-tabla-uHOM3Reciclarea deseurilor este primul pas catre un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos? Prin reciclare, nu ajutam doar natura sa revina la viata, ci ne oferim chiar noua sansa la o viata mai lunga, lipsita de riscul contactarii unei boli cauzate de prezenta deseurilor. Mai mult decat atat, prin reciclare, protejam resursele pe care ni le ofera natura si oprim distrugerea habitatelor naturale.

In momentul in care doresti sa scapi de cantitati mari de deseuri reciclabile, insa vrei sa te asiguri ca acestea ajung pe maini bune, apeleaza la serviciile de transport si reciclare deseuri oferite de compania Cami Comexim. Orice cerere este mai mult decat binevenita, luand in considerare faptul ca, in tara noastra, problema nr 1 cand vine vorba de reciclare este identificarea materialelor reciclabile.

Deseurile reciclabile sunt:

–         Plasticul

–         Doozele metalice

–         Hartia

–         Cartonul

–         Lemnul

–         Metal-feroasele

–         Acumulatori si alte echipamente

Reciclarea fiecaruia dintre aceste deseuri in parte este extrem de importanta, contribuind la formarea unei lumi mai bune, unei lumi mai curate si mai putin invazive asupra mediului inconjurator. In majoritatea cazurilor, deseurile sunt colectate de la agenti economici, care pun la dispozitia firmelor de transport si reciclare cantitati mari. Cu toate acestea, populatia poate face diferenta : simpla partajare a deseurilor in functie de material poate face o diferenta.

Colectarea la timp si reciclarea imediata a deseurilor este extrem de importanta deoarece, in contact cu deseurile menajere, deseurile reciclabile (in speicla hartia si cartonul) pot fi contaminate, ceea ce va duce la imposibilitatea de reciclare a deseului in cauza. De aceea, este foarte important sa fim atenti la spatiul in care stocam deseurile pana la venirea firmei de transport si reciclare.

Compania Cami Comexim iti vine in ajutor cu servicii de transport si reciclare a deseurilor reciclabile, in cazul deseurilor ce depasesc 500 de kilograme. Ne adresam nu doar agentilor economici, ci si populatiei si unei game vaste de institutii, cum ar fi:

–         Scoli si alte institutii educationale, in cadrul carora se organizeaza campanii de colectare a deseurilor;

–         Cladiri de birouri, ce doresc sa scape de documentele care nu le mai sunt necesare

–         Asociatii de proprietari, ce pot organiza campanii de colectare a deseurilor reciclabile ce se gasesc prin locuintele locatarilor.

Deseurile reciclabile colectate de firma noastra sunt hartie, carton si mase plastice. In cazul cantitatilor ce nu depasesc 2000 kg, plata se va achita in numerar. Mai mult decat atat, vom actiona cu promptitudine, comenzile primite fiind efectuate in maxim 48 de ore. In plus, oferta firmei noastre include preturi extrem de avantajoase si posibilitatea de a balota deseurile ce urmeaza a fi expediate catre beneficiari.

Alege seriozitatea si promptitudinea cu serviciile de transport si reciclare deseuri reciclable  Cami Comexim! Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciile oferite de compania noastra sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Cami Comexim, date de contact:

Bucuresti, Sectorul 1, Strada Automatizarii Nr. 23

Tel/Fax: 021 269 40 49
Tel: 021 269 42 00
Mobil: 0722 62 72 88

E-mail: cami_comexim_srl@yahoo.com

Punct de lucru:

Judetul Ilfov, Comuna Clinceni, Sat Olteni, Soseaua de centura nr. 3H (de la bariera Domnesti mai mergeti 1 km spre Bragadiru)

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.