Protejeaza mediul incinerand deseurile cu Alvi Serv!

1b061a54c745fb757707ca0aff47bf8bDezvoltarea continua a tehnologiei ne face vietile mai usoare, insa, in urma actiunilor umane (si nu numai) obtinem cantitati uriase de deseuri ce ne afecteaza atat sanatatea si starea de spirit, cat si mediul care ne inconjoara. Eliminarea deseurilor este  o problema vitala pentru a mentine o viata cat mai sanatoasa pe planeta noastra, dar si pentru a ajuta ecosistemele sa se refaca. Acordarea conditiilor necesare mediului pentru a se reface, ne va asigura noua, oamenilor, o viata cat mai indelungata; in caz contrar, vom ajunge in curand sa ne distrugem propria casa fara sa ne dam seama.

Exista mai multe variante prin care deseurile pot fi eliminate: reciclare (procedeu ce nu presupune eliminarea propriu-zisa a deseurilor, ci refolosirea acestora), tocarea deseurilor, incinerarea deseurilor, etc. Incinerarea deseurilor este solutia ideala in cazul deseurilor nereciclabile; din nefericire, acestea nu mai pot fi valorificate si sunt o adevarata amenintare pentru mediul inconjurator.

Incinerarea deseurilor este cea mai utilizata metoda de eliminare a deseurilor; totusi, in cazul incinerarii la scara larga, trebuie sa apelezi la ajutorul specialistilor in domeniu. In cazul in care doresti sa scapi de deseuri prin incinerare, compania Alvi Serv iti vine in ajutor!

Importanta incinerarii deseurilor:

Eliminarea deseurilor prin incinerare este varianta ideala de protejare a mediului, deoarece:

– Reziduurile rezultate in urma incinerarii ocupa mult mai putin spatiu decat ocupau reziduurile initiale;

– Reziduurile ramase sunt sterilizate in urma procesului de ardere, astfel incat nu mai au niciun impact negative asupra spatiului in care sunt depozitate;

– Materialele nocive din componenta deseurilor, sunt distruse in totalitate prin ardere;

– Reziduurile ramase in urma arderii se vor transforma rapid in energie: astfel, nu numai ca vei contribui la protejarea mediului inconjurator, dar si la crearea unor noi surse de energie termica si electrica;

– Fluxurile de gaze vor fi filtrate inainte sa ajunga in atmosfera; astfel, nu exista niciun pericol ca mediul sa fie afectat de procesul de ardere al deseurilor;

– Prin arderea deseurilor, contribuim la protejarea resurselor de energie si a resurselor naturale, ceea ce ne va asigura o viata cat mai lunga pe Terra.

Deseurile incinerate de catre Alvi Serv pot proveni din diferite surse:

–         Agricultura, horticultura, acvacultura, vanatoare, pescuit, etc.

–         Namoluri obtinute in urma spalarii si a curatarii

–         Tesuturi animale

–         Deseuri obtinute in urma prepararii alimentelor de origine animala

–         Industria lactatelor

–         Industria produselor de panificatie

–      Deseuri obtinute din diverse domenii, cum ar fi: comert, industrie, institutii: deseuri biodegradabile de la cantine, uleiuri si grasimi, resturi animale, etc.

Contribuie la protejarea mediului apeland la serviciile de incinerare deseuri Alvi Serv! Contacteaza-ne indiferent de cantitatea de deseuri ce trebuie incinerata: pas cu pas, vom obtine un mediu inconjurator mai curat si mai sanatos! Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciile oferite in cadrul companiei noastre, te invitam sa accesezi platforma web a fimei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Alvi Serv, date de contact:

Adresa: Arad, Str.Bradului, nr.63
Tel: 0740.256.276
Fax: 0257.257.036
Persoana de contact: Sebastian MORARU
Adresa punctului de lucru: Arad, Zona CET FN

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.